fbpx

Beneficiile gemului de capsuni

Capsunile sunt fructe de sezon delicioase si au foarte multi nutrienti ce aduc numeroase beneficii pentru sanatate, pentru piele si intregul organism. Fie ca le servesti ca atare sau in diferite prajituri, salate, sucuri sau in dulceata, capsunile nu ar trebui sa lipseasca din alimentatia ta in aceasta perioada. Una dintre cele mai aromate si apreciate gemuri este cel de capsuni, mai ales cele de la Duro. Savureaza si tu unele dintre cele mai bune gemuri pentru patiserii de pe piata.

Nu trebuie sa ratezi gustul gemurilor si dulceturilor de la Duro! Chiar daca pentru toata lumea gemurile si dulceturile sunt in mare parte pregatite pentru a umple camara de iarna, acestea pot fi un mic dejun perfect in orice anotimp, pot fi ideale pentru umpluturi de patiserie, dar si pentru pregatirea prjiturilor, clatitelor, cornuletelor si multor alte bunatati.

De ce sa alegem gemul de capsuni? Capsunile sunt o sursa importanta de vitamina C, ajuta la imbunatatirea vederii, ajuta la prevenirea cancerului, ajuta la topirea grasimii, mentin aspectul tanar, sunt bogate in fibre, regleaza tensiunea arteriala si sunt recomandate in sarcina datorita continutului de acid folic. Gemurile Duro sunt disponibile in toate lanturile marilor magazine sub marcile diferitelor branduri, ex: Defne, D’Ale Gurii,etc;