fbpx

Beneficii sanatoase cu ajutorul metodei de cavitatie

cavitatie

Despre procedura de cavitatie. Cum actioneaza ea

Tratamentul prin cavitatie este sigur, este non-chirurgical si nu necesita timp de recuperare. Este, de asemenea, una dintre singurele tehnologii disponibile care va pot aduce rezultate la fel de eficiente ca si cele pe care le asteptati de la liposuctie sau chirurgie plastica, cu conditia sa completaai numarul recomandat de sesiuni.

De obicei, pentru a obtine rezultate favorabile, tratamentul prin cavitatie trebuie sa varieze intre 8 si 12 sedinte, in functie de gradul de obezitate pe care il prezentati si de nivelul de suportabilitate pe care il aveti.Daca doriti sa incercati cavitatia cu unde ultrasonice, una dintre cele mai recente tehnici revolutionare pentru reducerea grasimii, veniti la centrul medical de remodelare corporala, Fysiogand din Bucuresti pentru o consultatie.
cavitatie
Aceasta tehnica non-chirurgicala si-a stabilit rapid o reputatie drept alternativa preferata in defavoarea liposuctiei. In esenta, tratamentul prin cavitatie cu unde ultrasonice se foloseste de undele sonore pentru a ataca celulele de grasime care sunt stocate sub piele. In acest proces, celulele problematice se rup, transformandu-se intr-un lichid pe care organismul il poate apoi lichida prin intermediul propriilor instalatii sanitare. Daca nu v-ati dat seama, probabil, este vorba despre sistemul limfatic.

Rezultate imediate dupa tratamentul prin cavitatie

Unele rezultate vor fi vizibile imediat. Insa, intregul proces poate dura si pana la cateva zile pana sa ajungeti la o forma cat de cat definita. Rezultatele cele mai bune pentru cavitatie pot fi, de obicei, observate in aproximativ 72 de ore de la inceperea tratamentului.

In mare parte, rezultatele vor depinde de cantitatea de grasime eliminata, inclusiv de cat timp in urma s-a instalat si cat de densa este. De regula, va puteti astepta la 1 pana la aproximativ 2 centimetri de pierdere a grasimilor. Un centimetru dupa primul tratament si pana la 2 centimetri de pierdere dupa fiecare tratament ulterior.

Unde sa faceti astfel de proceduri in Bucuresti

Clinica Fysiogand este o clinica din Bucuresti specializata in remodelare corporala care utilizeaza aparatura de ultima generatie pentru toate procedurile pe care le ofera. Specialistii recomanda un numar de 6 pana la 12 sesiuni  de cavitatie pentru a obtine rezultate optime si rapide.

In cadrul acestui tratament, se va trata doar o singura zona a corpului, iar o alta zona va fi tratata dupa aproximativ 3 zile. Pe aceeasi zona, se poate aplica procedura abia dupa 7 zile.