fbpx

Beneficiaza de electrostimulare la pret de sarbatoare acum!

electrostimulare pret

Programeaza-te pentru electrostimulare la pret special de Craciun

Trebuie sa recunoastem ca ne aflam intr-o perioada economica dificila. Perioada sarbatorilor a determinat ca multi romani cheltuiesc sume mari de bani din buzunare pentru a cumpara cadouri pentru cei dragi. Asadar, acum se limiteaza mai mult la mici distractii pana cand revin la ritmul lor normal. De aceea, pentru a le face fericite, mai ales pe doamne, Centrul de remodelare corporala Fysiogand le pune la dispozitie sedinte de electrostimulare la un pret mult mai mic.

Multe doamne, nu numai dupa vacanta de iarna, sunt foarte preocupate de aspectul lor.

Ce se obtine de la aceasta procedura?

Folosind terapia de electrostimulare cu pret redus de Craciun, puteti recruta mai multe fibre musculare decat in ​​mod normal printr-o simpla sesiune de exercitii care doar exercita.
electrostimulare pret
De cele mai multe ori, daca alegi sa nu folosesti alte metode mai rapide pentru a finaliza procesul, exercitiile din sala sunt grele, obositoare si te vor epuiza rapid. Exercitiul simplu si dificil nu va face decat sa va simtiti obosit fizic si sa intarzieti rezultatele vizibile.

Majoritatea tratamentelor de remodelare corporala dominate de procedurile de stimulare electrica iti permit sa alegi intensitatea la care vrei sa reziste corpul tau. In metoda noastra actuala, intensitatea curentului este gestionata in functie de rezistenta fiecarei persoane.

Cu cat este mai mare intensitatea, cu atat se poate obtine mai rapid rezultatul, ceea ce este foarte corect.

Unde putem tine aceste intalniri la Bucuresti?

Clinica Fysiogand este unul dintre centrele de reconstructie corporala din Bucuresti care ofera sedinte de electrostimulare la pret accesibil. Aici, terapeutii profesionisti va vor ajuta sa obtineti rezultatele dorite la care visati de mult timp. Aceasta clinica este perfecta pentru persoanele care doresc sa investeasca in ei insisi si sa obtina cea mai buna versiune.

Sedintele de electrostimulare oferite aici sunt vandute la preturi promotionale. Pentru 5 sedinte de 30 de minute, pretul acestora este de 150 de lei, ajungand la pretul de 360 ​​de lei pentru 10 sedinte de 60 de minute.

Intra pe site-ul Fysiogand, verifica preturile si alege metoda de remodelare corporala care se potriveste nevoilor tale!