Bela Auto si produsele Flowey pentru masina ta

20 martie 2013
Autor:
dowmedia08

Incepand cu anul 2013, societatea Bela Auto si-a imbogatit gama de produse destinate curatarii autoturismelor incluzand si marca Flowey, Bela Auto devenind astfel partener Flowey. Produsele Flowey sunt de calitate superioara si cuprind numeroase sortimente precum ceara, spampon, spray sau perii pentru curatare.

Ingrijirea autoturismelor

In primul rand trebuie lamurit ce inseamna un autoturism. Deci, autoturismul mai este denumit automobil sau masina si este acel vehicul cu 4 roti (in general), care este prevazut cu un motor cu ardere interna sau chiar cu electricitate. Esential la un autoturism este faptul ca are scaune atat pentru sofer, cat si pentru pasageri.

Un automobil a devenit in ziua de astazi o necesitate, deoarece te ajuta la o deplasare mai rapida, eficientizand astfel timpul si productia. De asemenea un autotmobil te poate ajuta si la transportul marfurilor sau al persoanelor.

Una peste alta, un automobil este foarte util la casa omului si pentru aceasta el trebuie ingrijit. In primul rand el trebuie alimentat constant, trebuie platite toate taxele catre stat, trebuie facute asigurari, revizii si nu in ultimul rand, un automobil trebuie curatat si spalat.

In acest caz poti sa-ti ingrijesti masina chiar tu la tine acasa, utilizand poduse special create pentru asta sau poti sa duci automobilul la un centru specializat, unde se vor folosi produse profesionale de curatenie.

Produsele Flowey

Produsele Flowey sunt fabricate in Luxembourg si sunt cosmetice auto profesionale.

Produsele Flowey au devenit, prin cercetare si dezvoltare, unul dintre cele mai cautate marci pentru curatarea si mentinerea autoturismelor.

Flowey foloseste produse chimice cu o concentratie ridicata, insa aceste produse sunt de calitate superioara.

In anul 2005 un ingredient foarte toxic, si anume Nonylphénol-ul, a fost interzis, iar marca Flowey a fost prima care a renuntat la utilizarea acestuia in compozitia produselor sale. Ingredientele folosite de Flowey sunt noi si scumpe, atestand si calitatea acestora.

Tocmai de aceea putem spune ca marca Flowey a adus un suflu nou in materie de produse de curatare, punand bazele unei noi generatii.

Despre Bela Auto

Firma Bela Auto s-a infiintat in Stefanestii de Jos, judetul Ilfov. Domeniul principal de activitate al societatii este comercializarea si vanzarea de echipamente si piese auto.

Datorita produselor si serviciilor de calitate Bela Auto a reusit sa se impuna pe piata romaneasca.

Echipa Bela Auto a dat dovata de profesionalism si rabdare in orice situatie ivita, astfel incat satisfacerea clientiilor a fost mereu pe primul plan.

Produse oferite de Bela Auto

1. Anvelope:

- Anvelope autoturisme;

- Anvelope industriale;

- Anvelope pentru camioane si camionete;

- Anvelope 4X4 pentru orice sezon;

- Anvelope agricole;

- Anvelope atv.

2. Uleiuri:

- Uleiuri Total;

- Uleiuri Mobil;

- Uleiuri Lubrifin.

3. Accesorii auto:

- Jante autoturisme;

- Jante 4X4;

- Jante camioane;

- Jante agricole;

- Accesorii auto;

- Produse Flowey.

Date de contact

Denumire firma: Bela Auto

Adresa: Sos. Stefanesti, nr.15, loc. Stefanestii de Jos, judet Ilfov

Persoane de contact:

Laurentiu Voinea: 0724.421.709, [email protected]

State Eduard George: 0740.192.350, [email protected]

Telefon: 021/313.1270 ; 0724.421.709 ; 0740.192.350

Fax: 021/313.1270

Web: http://www.belaauto.ro/

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram