fbpx

Becuri led la cele mai bune preturi din online

becuri led

Iata cateva informatii despre becuri Led

Becul incadescent (utilizat masiv in societate) a inceput sa piarda incet-incet teritoriu in fata noilor variante de becuri LED mult mai bune, becuri led au aparut in ultimii ani si pe care le puteti comanda pe led-concept.ro.

Initial, becul normal (incadescent) a fost imbunatatit si comercializat in doua variante: B si C, insa treptate, acestea au facut loc altor produse, extrem de moderne, cunoscute drept becuri LED. De cate ori vorbim despre noile becuri LED trebuie ne gandim la eficienta si la durabilitate. Becurile LED au fost percepute ca un pas mare pe scara evolutiei iluminatului public si privat.
becuri led
De cate ori vorbim despre aceste becuri LED trebuie sa ne gandim la eficienta si la durabilitate. Becurile LED au fost percepute ca un pas mare pe scara evolutiei iluminatului public si privat. Tehnologia LED are diode emitatoare de lumina. (de aici vine si denumirea de becuri LED). Gama electric-concept.ro este aici https://electric-concept.ro/Becuri-Led

Motive cunoscute pentru care sa achizitionati astfel de becuri

  • Consumul mic de energie – datorita acestei tehnologii avansate, aceste becuri utilizeaza cel mai eficient energia electrica pe care o primesc pentru a o transforma in impuls luminos. Circa 90% din energie este transformata in lumina, avand astfel cel mai bun raport de pe piata.
  • Sunt eco-friendly – datorita faptului ca in componenta acestora nu exista materiale toxice si ca intregul bec este reciclabil, putem astfel intra intr-un proces de reciclare si reutiliazare fara oprire.
  • Durata de viata ridicata – acestea sunt cele mai longevive de pe piata. Daca cele clasice pot ajunge la 1.000 de ore de utilizare, cele LED ajung fara probleme la o longevitate de 40.000 de ore de activitate.
  • Rapiditatea aprinderii la declansare – daca un bec normal are nevoie de timp pentru a se incalzi si pentru a incepe sa emita lumina puternic, becul LED raspunde instantaneu la atingerea intrerupatorului. In acest fel ele devin cea mai buna alegere atunci cand este vorba despre un sistem cu senzor de miscare.
  • Gama mare de forme si design-uri – pentru a realiza un ambient placut, lumina joaca un rol foarte important. Aceste becuri sunt ideale deoarece ele se pot produce in aproape orice forma si pot emite orice culoare, reusind astfel sa se plieze pe orice proiect indraznet si sa se incadreze in orice spatiu.

Catalogul celor de la Electric Concept cuprinde becuri LED de o calitate superioara aflate intr-o gama foarte variata la cele mai mici preturi de pe piata.