fbpx

Becuri led cea mai buna solutie de iluminat de pe piata

Dupa cum spune si titlul, un sistem de iluminat format din becuri led reprezinta cea mai buna solutie de pe piata din acest moment pe care o puteti utiliza. Becurile led sunt construite pe tehnologia cu led, tehnologie ce ofera o serie de avantaje foarte bune. Aceste avantaje fac ca becurile led sa fie din ce in ce mai utilizate de foarte multi oameni, iluminand diferite spatii, atat casnice, cat si industriale.
Daca vreti sa beneficiati si dumneavoastra de un sistem de iluminat care sa va ofere toate avantajele de care aveti nevoie, trebuie sa alegeti sa folositi becuri led pe care le puteti achizitiona online de la Led Concept la cele mai mici preturi de pe piata.

Becuri led – 5 avantaje importante

Mai jos voi enumara o serie de avantaje importante pe care folosirea unor becuri led le ofera si care fac ca acestea sa fie foarte folosite de multi oameni.

Consum redus de energie – principalul avantaj pe care il ofera becurile led este consumul scazut de energie. Becurile led consuma de pana la 10-15 ori mai putina energie electrica in comparatie cu cele incandescente, motiv pentru care acestea sunt cele mai economice sisteme de iluminat de pe piata.

Durata mare de utilizare – becurile led pot fi utilizate de doua ori mai mult decat cele fluorescente si de peste 50 de ori mai mult de cele incandescente. Durata de utilizare a unui bec led ajunge pana la 50.000 de ore.

Rezistenta ridicata – datorita materialelor din care sunt construite si a faptului ca nu au filament, becurile led sunt foarte rezistente la socuri si vibratii.

Eficienta ridicata – aceste becuri emana o lumina mult mai puternica si mult mai apropiata de lumina naturala cu care toti suntem obisnuiti.

Prietenoase cu oamenii si mediul inconjurator – aceste becuri nu emit raze UV sau infrarosii ce pot fi daunatoare pentru oameni. In plus, nu contin nicio urma de mercur, substanta care afecteaza foarte mult mediul inconjurator. De asemenea, lumina emisa de acestea nu atrage sub nicio forma insectele.

Despre magazinul online de iluminat Led Concept

Magazinul online Led Concept comercializeaza online o gama foarte variata de sisteme de iluminat pe baza de led. Pe site puteti gasi becuri, spoturi, plafoniere, panouri, sisteme de iluminat stradal si industrial, benzi, tuburi etc. Toate aceste produse oferind avantajele mentionate mai sus datorita tehnologiei cu led pe care o folosesc.
Pentru mai multe informatii si comenzi puteti trimite un email la comenzi@led-concept.ro sau puteti suna la numarul de telefon 0734635073. Spor la cumparaturi inteligente!