fbpx

Becul LED decorativ: pentru un interior placut si estetic

Extrem de popular datorita consumului redus de energie si caracterului ergonomic, becul LED reprezinta in egala masura un echipament deosebit de estetic care se integreaza perfect in orice decor. Daca iti doresti si tu sa optezi pentru acest tip de becuri si iti doresti sa creezi un iluminat decorativ, ai la dispozitie aceste becuri LED decorative, estetice si economice totodata. Datorita unui bec LED decorativ vei putea crea o atmosfera la alegere, in functie de preferintele tale sau sa scoti in evidenta unele zone din locuinta ta.

Becul LED se declina in mai multe stiluri (vintage, contemporan sau modern) si poate oferi o lumina alba sau vie sau un iluminat colorat, in functie de nevoi si dorinte.

Extrem de apreciate cand vine vorba de decorarea unei incaperi, becurile LED prezinta o luminozitate de o calitate exceptionala, ajutandu-te totodata sa reduci consumul energetic. Dispun de o durata de viata apreciabila si nu necesita o intretinere speciala.

Pentru fiecare incapere a casei, exista becuri LED performante care iti vor permite sa dispui de un interior deosebit de placut. De la bucatarie la baie, urmeaza sfaturile de mai jos pentru a-ti desavarsi decoratiunea luminoasa cu ajutorul unui bec LED decorativ.

Bec design E 27

Este unul din cele mai raspandite becuri din locuinte. Prezinta numeroase finisaje. Acest tip de bec exista in trei versiuni: halogen, incandescent si led. Modelele incandescente nu mai sunt fabricate in zilele noastre si versiunea LED reprezinta acum cea mai buna alegere pentru a beneficia de un iluminat economic si respectuos cu mediul inconjurator totodata.

Becul design E27 este in egala masura disponibil in mai multe temperaturi de culoare, in functie de temperatura dorita in fiecare incapere.

Bec LED cu filament

Sunt multe becuri LED cu filament care prezinta un design care ne amintesc de cel al becurilor incandescente. Sunt dotate cu un filament aproape identic cu cel al becurilor vechi insa confera un iluminat modern si economic gratie tehnologiei LED. Prezinta toate avantajele unui bec LED clasic: iluminat imediat, o mare durata de viata, un consum redus. Este ideal pentru orice tip de proiect: spre exemplu, globurile cu un diametru de 125mm permit crearea unor decoratii luminoase originale in timp ce modelele E14 sunt ideale petru lustre sau candelabre traditionale.

Pentru baie: spoturi LED elegante si functionale

In baie, o lumina vie repartizata in mod egal iti permite sa dispui de o incapere confortabila si complet functionala. Becurile spot de tipul GU10 sau GU 5.3 permit mai multe temperaturi de lumina in fucntie de dorinte. De altfel, iluminatul incastrat permite evitarea unor formatiuni de zone de umbra in aceasta incapere importanta din casa.

Lampe LED suspendate pentru living

Pentru a avea parte de un living perfect luminos si armonios, lampele suspendate reprezinta o optiune deosebit de avantajoasa. Poti astfel dispune de o luminozitate completa, in functie de preferinte.

O atmosfera romantica in dormitor

Lustrele LED sunt ideale pentru aceasta incapere in care ne petrecem o mare parte din timp. Daca vrei sa profiti de un iluminat practic si confortabil totodata, opteaza pentru o lustra LED design.