Beauty One lanseaza brand ul MAXELLE

Trainerul international, Mieke Van Looveren, este invitatul special al evenimentului ce vine sa impartaseasca specialistilor din Romania cunostintele acumulate in anii dedicati profesiei si descoperirilor la care a luat parte. Trainerul va efectua demonstratii live de microblading, tehnici avansate de tratament pentru permanent de gene si mascara semipermanent si proceduri de aplicare extensii de gene 3D si extensii de sprancene.
Mieke Van Looveren este celebra la nivel mondial, a sustinut cursuri si traininguri in intreaga lume si este pasionata de tot ce insemana inovatie in domeniul infrumusetarii. A revolutionat domeniul extensiilor de gene cu cele mai noi tehnologii, avand o experienta de 10 ani, timp in care si-a aprofundat cunostintele in estetica profesionala. A imbinat pasiunea sa pentru beauty cu ideea de business, dezvoltand produse si sisteme de infrumusetare de cea mai inalta calitate.
MAXELLE este un brand celebru deja in intreaga lume datorita calitatii superioare a produselor pe care le ofera. Misiunea sa este sa indeplineasca visul oricarei femei de a accentua frumusetea naturala intr-un mod rapid si foarte eficient:
WAKE-UP WITH MAKE-UP!
MAXELLE garanteaza produse de cea mai buna calitate, rezultate spectaculoase, investitie minima si profit maxim! Produsele se prezinta sub forma unor kit-uri de tratament, dar pot fi achizitionate si separat:
LASH CREATIONS
Inovatie absoluta: Extensii de gene 3D Express 100% din matase si extensii de sprancene in mai putin de o ora!
MAXCARA
Tratament de ultima generatie: Mascara semi-permanenta care garanteaza gene lungi, bine definite si curbate pana la 3 saptamani!
MAXBROWS
Metoda revolutionara: Microblading 3D ce corecteaza si asigura sprancene perfecte!
LASHCURLA
Tehnica inovatoare: Permanent de gene ce accentueaza curbarea naturala a genelor. Efect garantat 3 luni!
FOREVER PINK
Lipstick semipermanent care accentueaza pigmentul natural si conturul buzelor!