BDM Roof System lanseaza oferta pret tabla Bilka din otel galvanizat la cald, ideala pentru orice acoperis.

In momentul in care ajungem la construirea acoperisului casei, vom observa ca avem o gama extraordinar de larga si diversa din care putem sa ne alegem materialele pe care le dorim.

Vom observa insa ca nu toate variantele de materiale pentru acoperis se potrivesc oricarui tip de casa.

Primul pas in alegerea unui acoperis corect este firma care il va construi este realizat prin consultarea specialistilor BDM Roof System care asigura o oferta pret tabla Bilka aici impresionanta prin diversitate si dedicata posibilitatilor tale financiare.

Elemente la fel de importante pentru o alegere corecta a variantei de material pentru acoperis sunt si anumiti factori, precum: zona si locul in care este construita casa, temperatura si precipitatiile din cursul anului, confortul si gradul de izolare pe care il dorim, si lista poate continua.

Nu trebuie sa pierdem din vedere nici raportul dintre calitate si pret

Daca pretul produselor pe care le consideram potrivite este unul mic insa acesta nu este echivalent si cu o calitate foarte buna, este recomandat sa ne reorientam si sa gasim o alta solutie, deoarece un acoperis construit corect si cu materialele corespunzatoare poate avea o garantie de pana la 60 de ani. Acoperisul este o investitie pe viata, de care ne vom bucura atunci cand nu va necesita reparatii sau inlocuiri.

Tabla ca material de constructie pentru acoperis- proprietati si caracteristici

Acoperisurile din tabla inregistreaza in general costuri foarte reduse. Pe langa acest aspect deosebit de important, tabla detine si alte caracteristici foarte cautate precum rezistenta in timp, flexibilitate la montare si reducerea efortului si pretului lucrarii, fixare foarte buna si o greutate redusa comparativ cu a altor materiale pentru acoperisuri.

Beneficiind de o gama variata de modele si culori, tabla urca din ce in ce mai mult in topul preferintelor oamenilor.

In magazinul on- ine de prezentare BDM Roof System , modelele de tabla cutata produsa din otel galvanizat la cald, zincata pe ambele parti si protejata de poliester sunt recomandate atat pentru acoperisuri, cat si pentru pereti interiori sau exteriori.

Numeroase modele sunt foarte usor de montat, rezistenta la intemperii si schimbari atmosferice, cu o greutate scazuta ce nu preseaza restul constuctiei, necesitand un numar redus de elemete de sprijin.

Avand grosimi nominale diferite, in functie de necesitatea lucrarii si lungimi standard, dar si cu posibilitatea realizarii modulelor de lungimi diferite de cele standard, tabla cutata Bilka poate fi utilizata atat pentru acoperisuri, cat si pentru fatade, garduri, plafoane.

Dar acestea pot fi utilizate si pentru constructia si reabilitarea unor spatii preum depozite, grajduri, silozuri, ferme agricole.

Gama coloristica este variata, pornind de la 13 pana la 24 de culori mate si lucioase, in functie de modelul de tabla ales. Tratata cu anumite substante specifice, tabla poate beneficia de o rezistenta sporita la radiatiile UV sau la factorii de mediu.

In alegerea acoperisului este recomandat sa respectam urmatoarele criterii

  • Functionalitate 100% – Deoarece orice acoperis trebuie sa protejeza casa pe termen lung impotriva precipitatiilor si intemperiilor;
  • Greutatea – Trebuie sa fie una optima, pentru a nu ingreuna restul constructiei si a crea dezechilibre. In general, in cazul acoperisului din tabla, greutatea este cu mult mai mica decat in cazul celor realizate din tigla de beton;
  • Aspectul – Trebuie sa fie unul placut si sa isi pastreze pe timp indelungat confortul vizual pe care il creaza.

Daca sunteti interesat de materiale de constructie pentru acoperis si cautati o oferta tabla Bilka care sa va avantajeze, accesati https://acoperisuri.info/

Specialistii BDM Roof System mai pot fi contactati la numarul de telefon : 0756 112 111 sau la adresa de e- mail: office@bdmacoperis.ro