Baze de date geospatiale Micro Mapper

6 ianuarie 2016
Autor:
Zoom-Biz

Esti in cautarea unei baze de date geospatiale si nu stii la cine sa apelezi? Micro Mapper iti vine in ajutor! Cu o vasta experienta in domeniu cartografiei, firma Micro Mapper ofera clientilor interesati servicii complete si solutii personalizate, acestea constand in : analize GIS, analize de geomarketing, digitizare harti si geocodare si intocmire harti digitale. Totodata, firma se ocupa si de realizarea hartilor in format tiparit, mai exact, este vorba de hartile care se agata pe perete, de mari dimensiuni, harti personalizate si turistice.
Nu stii ce sunt bazele de date geospatiale? Aceste baze de date geospatiale sunt date ce tin de localizarea geografica, acestea fiind caracteristice unor obiecte naturale sau anumite obiecte realizate de catre o persoana, in limitele acestora pe suprafata pamantului.Bazele de date geospatiale mai sunt numite si GIS ( sistem informational geografic) si sunt folosite in numeroase domenii, precum: turism, domeniul financiar, sanatate, geologie, militar, sociologie ori dezvoltare regionala.
Un sistem GIS poate fii utilizat pentru dezvoltarea regionala dar si cea urbana, acest lucru realizandu-se prin creearea unor harti de urbanism, pentru magementului retelelor de utilitati, precum: gaze si apa, energie electrica, pentru dezvoltarea de noi afaceri, in sanatate si in comert pentru vizualizarea segmentarii pietelor.
Datorita faptului ca tehnologia s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, acest lucru a condus la deschiderea unor noi orizonturi in ceea ce priveste realizarea unei harti si baze de date geospatiale. Bazele de date geospatiale se refera la localizarea geografica, exacta a anumitor obiecte pe glob, in forma si dimensiunea acestora.

De ce sa apelezi la Micro Mapper pentru baze de date gesospatiale?

O asfel de baza de date geospatiala te va ajuta cu siguranta in analiza datelor interne ale firmei in ceea ce priveste repartizarea clientilor, consurenta aflata pe piata ori te va ajuta sa analizezi cu exectitate volumul de vazari realizate. Realizarea unei baze de date gespatiale presupune foarte mult efort dar si bani, de acea firma Micro Mapper iti vine in ajutor scutindu-te de tot acest effort, punandu-ti la dispozitie o baza de date GIS care cuprinde toate drumurile, punctele de interes, adresele postale dar si toate cladirile.
Pentru a obtine aceste baze de date geospatiale, firma utilizeaza tehnologii de ultima ora , adica date obtinute direct de la satelitii de geo-locatie. In acest fel, datorita echipamentelor de localizare foarte precise, Micro Mapper reuseste ca cartografieze fiecare punct de teritoriu de interes. Echipa bine pregatita si cu experienta in domeniu, reuseste sa reduca marja de eroare aproape de 0.
Totodata, firma poate cartografia cu precizie atat imobile, teritorii si perimetre.

Apeleaza cu incredere la Micro Mapper pentru baze de date geospatiale!

Serviciile si produsele firmei Micro Mapper se adreseaza tuturor persoanelor, atat fizice cat si juridice, persoanelor care su nevoie de ajutor pentru a se orienta in orasele necunoscute.
In concluzie, daca iti doresti sa te bucuri se servicii de calitate la preturi avantajoase, alege baze de date geospatiale de la Micro Mapper!
Pentru mai multe informatii suplimentare acceseaza pagina web www.micromapper.ro sau contacteaza reprezentantii- 0364 566 723/ 0731 359 929. Acestia vor raspunde in cel mai scurt timp posibil si cu seriozitate, oricarei solicitari venite din partea oricarui client!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram