fbpx

Bine ați venit la BAUMAG – magazinul preferat de vopsele, materiale decorative, tencuieli și termosisteme

Baumag Romania - vopsele si materiale decorative

De acum, este mai usor ca oricand sa comparati, sa analizati si sa cumparati online produsele Werk si Neka

Cu o experienta de mai bine de 10 ani in zona de producție și vanzare de vopsele, adezivi, decorațiuni și termoizolații, brandul romanesc Werk a lansat recent noul shop online Baumag.ro.

De ce a fost ales acest moment? Multumita gamei variate de produse ce acopera orice nevoi in zona de constructii/finisaje/izolatii termice si a rețelei de reprezentanțe la nivel național (puncte de ridicare marfă) intinsa in peste 20 de localități din România, firma romaneasca poate să ofere consultanță și să livreze mai ușor ca niciodată. In plus, contextul pandemic ne-a impins pe majoritatea sa petrecem mult mai mult timp în propriile case (ori apartamente), facandu-ne sa fim mai atenti la calitatea, performanta termica, confortul si look-ul propriile locuinte. 

banner-artha-pattina-sidef

Astfel, clientii pot alege in ritmul lor solutiile potrivite – deja, Baumag.ro livreaza catre constructori, meșteri sau proprietari de locuințe din intreaga tara. 

Comparati usor materialele din magazin si puneti rapid comanda pentru orice articole sub brandul WERK sau Neka, la prețuri avantajoase. Evita drumurile la punctele de lucru si vezi online cataloagele si paletarele de culori. Consultanții Baumag sunt mereu disponibili pentru a va sprijini in gasirea produselor potrivite, stabilind impreuna care sunt cele mai optime solutii de transport și livrare – ii gasesti rapid prin Whatsapp, telefon sau email!

Descoperiti acum la Baumag.ro vopsele si materiale decorative, termoizolatii si hidroizolatii!

banner_werkbrick

Aveti parte doar de avantaje!

  • Ajungeti usor la articolele cu care sunteți deja obisnuiți în magazinele noastre

Descoperiti in doar cateva clickuri, in site, produsele preferate. Meniul superior din magazin iti sorteaza rapid categoriile si subcategoriile de produse, in functie de denumire sau caracteristici. Deschideti rapid paletarele de culori și comparați produse, în aceeași pagină.

  • Solutii in care poti sa ai incredere, pentru orice proiect de constructie/renovare

Fie ca urmeaza sa finisezi la interior sau la exterior o constructie, produsele de la Baumag.ro tin cont de toate normele de calitate și siguranță impuse de către autorități. In plus, sunt fabricate din materii prime import Germania, indeplinind cerinte exigente de calitate. Vopseaua folosita este ecologică, fără diluanți și nu pune în pericol sănătatea copiilor sau a oricaror ocupanți.

  • Expertiza face diferenta

Gratie experientei indelungate in acest domeniu si a bunei cunoasteri a gamelor de produse proprii, echipele de vânzători, consultanți și lucrători cunosc indeaproape etapele construcție, izolare termică sau finisare.

  • Un portofoliu bine stabilit, in Romania si peste granite

Toate produsele din e-shop, de la vopsea, decorațiuni pana la sisteme de izolații sunt recomandate de mii  de oameni – acestia au beneficiat de lucrari in case de locuit, birouri, diverse sedii de firme comerciale, clădiri din industria HORECA etc. Materialele Baumag se pretează pentru lucrări de reconstrucție, renovare ori construcții noi.

  • Garanții si atuuri

Baumag garanteaza o durată de viață mai mare decât în cazul multor produse concurente, incorporand in articolele sale calitate europeană de top.