Barmania ro va invata tainele vinului la cursul de somelier

21 martie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Barmania lanseaza cursul de somelier in Bucuresti pentru iubitorii de vinuri dar si pentru persoanele care doresc sa invete o profesie noua in tara noastra. Barmania este scoala unde puteti absolvi cursuri care va vor asigura o profesie de viitor. Cursurile de barman,barista,director bar, specializat sau hobby sunt completate de cursul de somelier.

Profesia de somelier este una dintre profesiile rare din Romania si totodata frumoasa. Daca lucrati in domeniul alimentatiei publice sau sunteti antreprenor si doriti o idee de afacere viabila accesati si cursul de somelier pentru a pune bazele teoretice si practice in domeniul lui Bachus.

Ce inseamna profesia de somelier?

A fi somelier inseamna in primul rand sa va autodezvoltati ca persoana. Meseria aceasta implica perseverenta, ambitie,dedicatie, ajuta la dezvoltarea aptitudinilor senzoriale, educationale si olfactive. Scoala Barmania organizeaza aceste cursuri de somelier in cadrul carora veti invata cum sa stapaniti foarte bine ritualul de servire a fiecarui vin si povestea din spatele licorii lui Bachus.

Ca somelier invatati sa impresionati pozitiv papilele gustative invatand cum sa combinati fiecare fel de mancare servit cu vinul potrivit indiferent de momentul zilei si tinand cont de preferintele clientilor. Cunostintele vaste despre vin, recomandarea lor catre clienti fac parte din fisa postului unui somelier , iar la finalul cursului veti fi un somelier profesionist.

Cursul de somelier, cursul care va invata tainele vinului

Scopul acestui curs este de a atinge aspectele legislative si teoretice necesare profesiei de somelier. La finalul absolvirii acestui curs veti avea perfectionate abilitatile de analiza, identificare, servire si asociere a vinurilor. Astfel veti stapani urmatoarele informatii:
• Cum sa aplicati normele de securitate si sanatate in munca si cum sa aplicati normele PSI
• Cum sa comunicati eficient cu ceilalti colegi de munca
• Cum sa asociati preparatele culinare cu tipurile de vin potrivite
• Respectarea normelor igienico-sanitare
• Cum sa va organizati si sa va planificati activitatea
• Cum sa promovati oferta de vinuri si alte bauturi
• Cum sa asigurati calitatea serviciilor de restaurant
• Cum sa efectuati o servire de calitate a clientilor
Cursul de somelier in Bucuresti implica participarea si parcurgerea tuturor etapelor de predare practica si teoretica atat individual cat si pe echipe. La finalul cursului, absolventii vor sustine un examen teoretic si un examen practic dar si un examen de prezentare a unui proiect. La finalul absolvirii acestui curs, absolventii vor primi Certificatul de Somelier , certificat recunoscut de Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei si acreditat de A.N.C.

Cursurile de somelier in Bucuresti se desfasoara la sediul Barmania de pe strada Foisorului , nr.122-124 in sectorul 3.

Va puteti inscrie la acest curs sunand la numarul de telefon 0757086680, 0757.086.687 sau completand formularul de la pagina de contact de pe Barmania, precizand cursul de somelier la inscriere.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram