fbpx

16 lucruri pe care barbatii ar dori ca femeile sa le stie despre primele intalniri

Suntem Matrimoniale365.ro – site de dating online, iar in acest articol vrem sa aratam femeilor cateva lucruri pe care barbatii le considera importante si pe care ei ar dori ca femeile sa le cunoasca atunci cand merge la intalnire. 

In general femeile se gandesc foarte mult la primele intalniri – mai ales daca vorbim despre intalniri online, cunostinte realizate prin intermediul Anunturi matrimoniale Bucuresti. “Sa merg la cina? Oare cauta doar sex? Oare vrea sa ma vada iar? Voi ajunge inapoi in timp util sa vad serialul preferat?” Dar barbatii nu sunt asa.

Iata ce si-ar dori barbatii ca femeile cu care urmeaza sa se intalneasca prin site dating online Matrimoniale365.ro sa stie.

1. Si el este foarte nervos cu privire la cum se va desfasura primul date

2. Inainte sa te vada, incearca sa anticipeze oare cum arati.

3. Dupa ce te-a reperat, incepe din nou sa anticipeze, de data aceasta daca esti buna la pat.

4. Daca nu intentionezi sa faci sex cu el in seara asta, cel putin anunta-l din timp ca sa se poata intalni cu colegii inainte sa doarma.

5. Isi doreste cu adevarat sa crezi ca este amuzant, deci razi cu el – chiar daca nu ti se par atat de amuzante glumele lui. Barbatii iubesc femeile care le impartasesc simtul umorului.

6. O femeie care vorbeste prea mult despre ea insasi este o femeie care nu va mai fi din nou ceruta la o noua intalnire. Incearca sa tii conversatia vie vorbind impreuna si nu adu intotdeauna vorba despre tine (aaa…X…si mie imi place x…a, Y… si eu am fost acolo, aaa… Z…si eu stiu sa fac asta). Daca tie o sa-ti para ca el este interesant pentru tine, la fel vei fi si tu pentru el.

7. Daca vrea sa pleca la jumatatea cinei, nu insemna neaparat ca nu e interesat de tine. Desi ar putea.

8. I-ar placea mai mult de tine daca ai purta mai putin make-up: un creion si putin mascara este tot ce ai nevoie. Femeile pline de machiaj si cu botox nu sunt deloc sexy.

9. Daca nu te-ai vopsit de curand, nici nu o observe acest lucru. Si nici nu o sa-i pese prea tare. Nu iti recomandam sa te tunzi sau sa te vopsesti inainte de o prima intalnire concretizata pe Matrimoniale365.ro sau alt site de dating. Ideea e ca nu te vei simti confortabil, pentru ca nu vei sti exact cum arati.

10. Daca ai putina burtica, la fel – probabil ca el nu va observa nici acest lucru. Daca refuzi sa mananci ceva in timpul cinei la prima intalnire, probabil ca risti sa nu mai exista o a doua intalnire intre voi doi. Prima intalnire este doar o sesiune de cunoastere. Nu aveti inca nicio relatie, deci nu trebuie sa va planificati viitorul comun cand inca exista spuma pe primul sau pahar de bere. Nu spune: “Imi place in Franta; ar trebui sa mergem acolo intr-o zi” pentru ca ar fi un soc pentru el.

11. Barbatii, cai si femeile de altfel, urasc ca cea cu care s-au intalnit sa vorbeasca la telefon la prima intalnire. Nu este deloc politicos.

12. Nu vrea sa auda ca mamei tale o sa-i placa de el.

13. Daca ii place de tine, vrea sa faca sex cu tine. Daca vrei sa o faci – treaba ta – nu inseamna automat ca vei ucide sansa unei relatii. Doar protejeaza-te. Daca nu vrea sa va revedeti dupa aceea, inseamna ca nu ar fi vrut acest lucru nicidecum.

14. Daca il tot mentionezi pe fostul, opreste-te imediat. Daca vorbesti prea mult despre fostul prieten inseamna ca nu poti sa lasi in urma trecutul si cel mai probabil nu va dori sa te vada din noou.

15. Daca ti se intampla niste lucruri jenante in timpul intalnirii, nu-ti fa probleme; cel mai probabil tu vei obseva mai mult decat o va face el. Daca iti ramane o firimitura in par sau sos pe coltul gurii, cel mai probabil va fi dragut si te va ajuta.

16. Daca nu vrea sa va mai vedeti, degeaba te rogi tot mai mult de el. Disperarea nu este niciodata privita cu ochi buni de un barbat.

Pentru site dating intalniri online accesati Anunturi matrimoniale Bucuresti.