fbpx

Baloane personalizate de la Coral Balloons pentru petreceri WOW

Coral Balloons iti pune la dispozitie o gama vasta de baloane, la un pret extraordinar, care iti vor transforma petrecerea intr-un moment de neuitat, atat pentru tine, cat si pentru invitati. Daca iti doresti sa aduci o tusa personala petrecerii tale si sa iesi din tipar, iti recomandam sa optezi pentru personalizarea baloanelor, care pot fi alese in functie de cromatica serii.
Coral Balloons se numara printre pionierii de pe piata baloanelor, avand o experienta de de peste 13 ani in domeniu. Profesionalismul si seriozitatea definesc echipa Coral Balloons, care este formata din tineri entuziasti, muncitori si foarte prompti. Calitatea muncii lor este demonstrata si de gradul ridicat al satisfactiei celor care au ales baloanele Coral Balloons pentru petrecerea lor. Cel mai important aspect al succesului Coral Balloons este constituit de atentia acordata fiecarui client, indiferent de cantitatea ceruta.
Pentru a-ti surprinde invitatii inca de la inceput, recomandam amplasarea unei arcade din baloane la intrare, care va crea un efect placut asupra tuturor.
In ceea ce priveste costurile, pretul pentru pana la 100 de baloane personalizate este 90 lei, acesta neincluzand si umflarea propriu-zisa a baloanelor. Pot fi umflate cu aer (0,6 lei/buc) sau Heliu (2,7 lei/buc), urmand a putea fi folosite in toate aranjamentele. De asemenea, baloanele pot fi lasate libere pe tavan (daca sunt umflate cu Heliu) sau pe ringul de dans (daca sunt umflate cu aer).
Asadar, alege baloanele pentru nunta
botezuri, aniversari si petreceri de la Coral Balloons.