fbpx

Baloane Personalizate De La Baloane.net

Fie ca organizati un eveniment mai restrans sau unul de amploare cu un numar mare de invitati, sau daca doriti sa ii faceti persoanei iubite o surpriza, aveti de unde alege. Exista o gama diversificata de modele special concepute pentru fiecare ocazie va stau la dispozitie pentru a alege modelul potrivit. De asemenea, beneficiem si de oferte speciale astfel incat puteti achizitiona un numar mare de baloane la preturi accesibile oricarui buzunar.

Distractia cu baloane este mult mai captivanta in zilele noastre cu o asa mare varietate de forme haioase, dimensiuni si activitati in care baloanele sunt factorul principal. Baloanele pot oferi ore intregi de distractie celor mici, sunt minunate ca decoratiuni de camera si reprezinta articolul principal pentru orice petrecere aniversara, corporate sau eveniment atat simplu, cat si mai deosebit.

Pentru orice tip de eveniment, Coral Ballonns va pune la dispozitie o serie de oferte de care puteti beneficia pentru a aduce bucurie celor dragi, persoanei iubite si pentru a organiza un eveniment plin de culoare.

Nu exista eveniment pentru care sa nu gasiti la noi baloanele de care aveti nevoie. Din dorinta de a va oferi o gama cat mai diversificata de tipuri si forme de baloane, venim periodic cu oferte promotionale la baloane pentru toate ocaziile, avand o gama ce include toate culorile de baloane cu heliu, baloane personalizate, baloane colorate, sub forma de cifre, litere, ce intruchipeaza personaje de desene animate, etc.

In functie de tipul de eveniment avut va punem la dispozitie urmatoarele produse:

  • BALOANE MOT SAU TURTA;
  • CRACIUN SI REVELION;
  • BALOANE MAJORAT, baloane cifra 18 ANI;
  • BALOANE BOTEZ: baloane personalizate, baloane folie botez, baloane cu heliu botez, floricele din baloane, nume scris din baloane, arcada baloane la intrare;
  • BALOANE INSCRIPTIONATE: baloane personalizate botez, baloane Jumbo personalizate, baloane personalizate firme, baloane diverse mesaje
  • VALENTINE-S DAY: inimioare cu heliu, baloane inima “I Love You”, arcada sub forma de inima, buchete cadou
  • HALLOWEEN: arcada intrare, baloane cu heliu
  • BALOANE PETRECERI: aranjamente baloane, baloane cu heliu La Multi Ani!, baloane personaje animate, baloane folie cu personaje – dimensiune mica, baloane cu Happy Birthday!, baloane inima Te Iubesc!, baloane Jumbo, litere si cifre din baloane;
  • BALOANE CORPORATE: arcada inaugurare, arcada din baloane cu logo, baloane publicitare, petreceri firme

Firma noastra nu se axeaza doar pe comercializarea de baloane pentru petreceri pentru copii, nunti sau botezuri. Gama noastra include si baloane pentru petreceri corporate. Puteti opta pentru arcada pentru petrecerea de inaugurare a magazinului dumneavoastra, aranjamente baloane, inscriptionate, personalizate, arcada din baloane cu logo si pentru orice alt tip de petrecere de firma, precum sarbatorirea vechimii acesteia in industria in care opereaza.

Dupa cum puteti vedea aveti o serie de oferte de care puteti beneficia pentru a aduce bucurie celor dragi, persoanei iubite si pentru a organiza un eveniment plin de culoare. Clientul trebuie doar sa specific care sunt mesajele dorite, adresa la care trebuie livrate, de restul ocupandu-se echipa CORAL BALLONNS.

Se poate inscriptiona pe baloane orice logo, text se doreste sau orice mesaj. Daca logo-ul firmei este format din mai multe culori clientii pot trimite o solicitare pe adresa de email baloane@baloane.net cu logo-ul respectiv atasat, urmand sa acestia sa revina cu cotatia de pret pentru realizarea baloanelor.