Baloane pentru petreceri de neuitat

Un simplu balon, cu putina imaginatie, poate fi transformat  intr-o mica opera de arta. Si cu siguranta, pentru orice tip de eveniment exista baloanele sau aranjamentele de baloane potrivite pentru ca acesta sa fie unul de succes.

Unul din punctele de atractie principale la petreceri baloane il reprezinta baloanele modelabile, mai ales daca vorbim de o petrecere pentru copiii foarte mici. Ei sunt fascinati de modalitatea in care un balon poate fi transformat in diverse forme: floare, inima, lebada, fluturas, catelus, pisica, tigru, bagheta, sabie, coif. Alaturi de acestea, decoratiile create din baloane si baloanele cu heliu pot schimba total atmosfera locatiei.

Pentru petrecerile de copii baloanele din folie vor da un plus de personalitate petreceri, mai ales daca este o petrecere tematica. Puteti alege baloane imprimate din folie cu Minnie Mouse, cu Mickey Mouse, cu personaje din Frozen sau orice alt personaj indrageste copilul dumneavoastra. Baloanele cu heliu se preteaza la orice tip de eveniment, de la aniversari, nunti sau botezuri, astfel incat cu ajutorul lor puteti decora in anumite culori sau in toate culorile locatia evenimentului indiferent de natura acestuia, ca este o aniversare, un majorat sau chiar un eveniment corporate.

Exista peste 10 variante de dimensiuni diferite de baloane, peste 5 game de culori si peste 50 de nuante disponibile din care puteti sa alegeti baloanele. Iar atunci cand doriti sa organizati o petrecere cu siguranta va fi foarte dificil sa va decideti ce sa alegeti. Iata niste combinatii de culori cu care nu veti da gres.

Curcubeu – pentru petrecerile copiilor optati pentru baloane cat mai colorate cu ajutorul carora puteti crea un adevarat curcubeu. Cei mici vor fi cu siguranta incantati cand le vor vedea.
Alaturarea a doua culori puternice – pentru un efect spectaculor puteti combina doua culori puternice: rosu si galben, albastru si violet sau verde si rosu pentru a crea un eveniment vesel, colorat, optimist. Daca evenimentul organizat reprezinta botezul baieteilor, puteti combina baloane albastre cu baloane verzi si cu unele transparente, pentru ca impactul vizual sa nu fie totusi prea puternic.

O culoare de baza si o non-culoare – daca aveti un eveniment cu o anumita tema, alegeti baloane in nuanta respectiva.pentru a capata un altfel de efect puteti combinati culoarea de baza cu asa numitele „non culori”.

Negru – dupa cum stim, negrul este o culoare eleganta si bineinteles ca nici in cazul baloanelor, aceasta regula nu se schimba.  Il puteti combina cu rosu pentru un decor deosebit pentru o petrecere mai deosebita. Negrul, desigur, se poate combina cu orice alta culoare.

O singura culoare – daca evenimentul are ca tema o anumita culoare, puteti sa optati pentru baloane doar in acea nuanta. Spre exemplu, la botezurile fetitelor se merge in general doar pe o culoare precum roz sau mov, iar la baietei pe clasicul albastru.

Baloanele nu se vor demoda niciodata, astfel incat de-a lungul timpului si-au gasit locul la toate genurile de evenimente, acest lucru fiind valabil si in prezent. Indiferent de felul in care doriti sa combinati baloanele, sau de forma in care le veti folosi, rezultatul va fi cu siguranta unul spectaculos.