Baloane pentru petrecere

Cautati o modalitate de a crea factorul “WOW” la o viitoare petrecere? In acest caz, luati in considerare baloanele, implicit literele baloane sau cifrele baloane. Astazi, un numar tot mai mare de cupluri incorporeaza baloane in planurile lor de nunta sau botez. Desi aveti multe optiuni excelente, cu putina imaginatie, baloanele mari sub forma de litere, din folie sunt spectaculoase. Plus ca sunt prima pe lista de decoratiuni pentru botezuri sau pentru petrecerile de majorat. Unde ati vazut cel mai des baloanele cifre daca nu sub forma de “18” la un majorat? In plus, la nunti si botezuri, “la multi ani” si numele micutului botezat va fi mereu redat de catre baloane litere din folie, in culori sclipitoare.
Vandute ca produse individuale sau sub forma de decoratiuni pentru un eveniment special, pe https://baloane.net/ aveti la dispozitie o gama vasta de modele de baloane, care sa se incadreze in orice gen de petrecere urmeaza sa organizati. De exemplu, daca doriti o nunta oarecum funny, atunci puteti folosi baloane pentru a exprima mesaje amuzant.
Dupa cum va puteti imagina, baloanele mari pot transforma un eveniment obisnuit intr-unul spectaculos. Cu toate acestea, le puteti folosi si alaturi de alte baloane in diferite forme, dimensiuni si culori, facand decoratiunile sa arate si mai deosebit.

Urmatoarele variante sunt doar cateva recomandari ale https://baloane.net/ pentru a oferi oaspetilor dumneavoastra ceva despre care sa vorbeasca dupa ce au participat la evenimentul pe care l-ati organizat.
• Decoratiuni de nunta sau botez – in locul in care aveti de gand sa va casatoriti, aranjati doua mese mici – una pe partea mirelui si una pe partea miresei. Folosind baloane cu litere, precizati numele fiecarei persoane. Apoi, fixati baloanele pe masa respectiva folosind greutati invelite in celofan care se potrivesc cu culoarea decorului nuntii. Pentru factorul wow, folositi baloane litere colorate pentru a preciza numele
• Panou foto – La receptie, puteti atasa baloane unul langa altul astfel incat sa creati un intreg perete care sa reprezinte panoul foto in fata caruia se vor poza toti invitatii. La nunta, baloanele potrivite sunt cele de culoare alta, la un botez de fetita culoare alba combinata cu baloane roz, la botez de baietel un panou foto din culorile alb si albastru, pe cand la o petrecere de Valentine’s Day, baloanele rosii vor fi alegerea perfect, bineinteles.
Nu ratati nici baloanele Jumbo, baloanele inscriptionate cu diverse mesaje, special create pentru petreceri. Periodic, verificati si ofertele speciale la aranjamentele baloane, baloane cu heliu, baloane folie litere si cifre, buchete baloane, baloane cu textul La Multi Ani, etc.

https://baloane.net/ le pune la dispozitie clientilor sau pachete promotionale pentru diferite ocazii, astfel:
• 60 de baloane cu heliu personalizate – 250 lei
• 50 de inimioare cu heliu personalizate – 250 lei
• 2 cifre mari + 40 baloane personalizate – 260 lei
• 50 de baloane 5 personalizate + 5 baloane folie- 270 lei

Cu aceste baloane, practic orice este posibil. Pe https://baloane.net/ gasiti o gama vasta de baloane, precum si multe alte accesorii, toate fiind perfecte pentru o nunta, un botez, o petrecere corporate sau orice alt tip de eveniment special. Pentru a incepe planificarea petrecerii, vizitati magazinul online chiar astazi.

Date de contact:

Adresa: Strada Vasile Dumitrescu nr.26A, sector 5, Bucuresti,
Punct de reper: Zona Calea Rahovei – Sebastian.
Program: Luni-Sambata: 8:00 – 16:30 Duminica: 9:00 – 13:00
Numar de telefon: 0722247534 / 0722247540.
E-mail:  baloane@baloane.net