fbpx

Baby Sign Language sesiune gratuita in limba engleza

Baby Sign Language
Limbajul semnelor pentru copiii cu auz (4-18 luni)
*sesiune GRATUITA în limba engleză

Cuvântul este expresia omului, dar apariția limbajului verbal la bebeluși, de cele mai multe ori are loc după 1 an, aspect ce le pune în dificultate capacitatea de a comunica și de a se face înțeleși de către cei din jur. Așadar apar frustrările părintelui din cauza neputinței acestuia de a veni în preîntâmpinarea dorințelor celui mic. Deoarece bebelușii au nevoie de semne/ cuvinte pentru a comunica și interacționa, Limbajul Semnelor pentru Bebeluși este practica ideală prin intermediul căreia copii cu auz pot învăța să comunice înainte de a vorbi. Aceste sesiuni pun accent pe nevoile copilului și pe capacitățile nemărginite ale părintelui de a-i oferi susținere și răspundere acestor nevoi, într-un mod sensibil și în timp util.

Cursul de Limbajul semnelor pentru bebeluşi a fost creat special pentru a evita astfel de situaţii şi are la bază schema „Early Years Sign Language” din Marea Britanie.
Tematica: Salutul, Sentimentele şi Nevoile, Jucăriile, Animalele, Culorile.

Beneficiile folosirii limbajului semnelor de la o vârstă fragedă:
• Reducerea frustrării, mai ales în cazul copiilor care nu au dezvoltat încă limbajul verbal
• Stimulează asimilarea unei alte limbi şi dezvoltarea cognitivă
• Sprijină dezvoltarea unui comportament pozitiv, fără crize, datorită reușitei de a-și exprima cerințele
• O relație părinte-copil mult mai apropiată
Vino pe 31 martie 2014, la sesiunea gratuită BSL, pentru a descoperi împreună cât de importante sunt comunicarea și înțelegerea nevoilor celui mic.
Modul format din 5 sesiuni, în limba engleză, 1 ora și jumătate fiecare.
Data: 31.03.2014 (ora 11:00)
Cost: GRATUIT
Înscrieri: 0720 003 069/ [email protected]
Despre Acorns Training Centre
Fundaţia Acorns a inaugurat un univers senzorial unic dedicat dezvoltării armonioase a copilului şi oferirii sprijinului corespunzător părinţilor, educatorilor şi tuturor celor implicaţi în procesul de creştere şi educare a acestuia. Centrul de Training Acorns urmăreşte promovarea bunei practici în lucrul alături de copii şi a celor mai recente descoperiri în acest domeniu punând accent pe copil şi pe nevoile lui.
Contact:
Strada Chiparosului, nr. 34, sector 3, Bucureşti (zona Piaţa Alba Iulia)
Telefon: 0720 003 069
E-mail: [email protected]