B smart – Rent a Car inchirieri masini in Bucuresti

Infiintata din dorinta de a oferi solutii imediate problemelor de deplasare, atat pentru persoanele juridice, cat si pentru persoanele fizice, compania B smart – Rent a Car se lanseaza pe piata de inchirieri auto din Bucuresti, oferind servicii complete de rent a car, la cea mai inalta calitate si siguranta.
Constituindu-se ca una dintre cele mai noi si dinamice firme de inchirieri masini, B smart – Rent a Car doreste sa se impuna pe piata, prin profesionalism si preturi imbatabile, oferind astfel clientilor, toate conditiile necesare unei experiente placute de deplasare.
B smart – Rent a Car asigura clientii de primirea celor mai avantajoase oferte, iar pentru inchirieri pe termen lung, le ofera acestora reduceri suplimentare direct proportionale cu durata mentionata.
Preocupandu-se de siguranta clientilor sai, dupa fiecare utilizare, B smart – Rent a Car se asigura ca mecanici dedicati opereaza o verificare completa a masinilor ce au fost inchiriate. B smart – Rent a Car intretine autoturismele din parcul propriu, in conformitate cu specificatiile producatorilor si asista clientii in toate aspectele ce implica inchirierea masinilor.
B smart – Rent a Car pune la dispozitia celor interesati si servicii complementare pentru a asigura confortul calatoriei. Astfel, in momentul inchirierii unei masini, clientii pot beneficia contra-cost de urmatoarele: imobilizator, scaun pentru copil, GPS, detector radar, lanturi antiderapante, sofer aditional si combustibil preplatit.
Asadar, fie ca este vorba despre o calatorie de afaceri sau despre planificarea unui concediu, B smart – Rent a Car vine in intampinarea nevoilor clientilor sai cu solutii optime pentru a asigura nevoia de deplasare in siguranta si confort, la preturi imbatabile.