fbpx

Azil Botosani – locul unde cei in varsta au parte de o batranete frumoasa

azilbotosani

Poate ca ideea de a ne duce parintii sau bunicii in varsta la un camin de batrani ne sperie. Si asta pentru ca multe stiri negative au fost dezbatute pe acest subiect. Insa, nu toate au aceeasi poveste trista in spate, unde cei batrani sunt lasati de izbeliste si neingrijiti. Cu siguranta nu le vom eticheta pe toate la fel pentru ca avem si motive pentru a nu face acest lucru. Un bun exemplu este azil batrani Botosani Sf. Nicolae. Aici nu vom gasi doar personal cu experienta in domeniu, ci si foate facilitatile si dotarile pentru confortul batranilor.

Serviciile pe care le ofera caminul de batrani Sf. Nicolae

Ajunsi la batranete, de cele mai multe ori pe batrani nu mai are cine sa ii ingrijeasca. Si asta pentru ca rudele si copii au viata lor, muncesc poate si in tari straine, astfel ca nu pot fi in permanenta langa ei. Este o situatie dificila, mai ales si pentru cei care sunt si imobilizati la pat. In acest sens trebuie sa ne gandim la solutii alternative pentru ei, solutii care le vor putea oferi o batranete frumoasa si linistita.

Caminul de batrani privat Sf. Nicolae din Botosani este o solutie in acest sens. Gasim aici conditii de cazare excelente, cu toate dotarile necesare, spatii de relaxare unde cei in varsta pot desfasura fel de fel de activitati, un restaurant si multe altele. Unul dintre marile avantaje pe care il reprezinta caminul de batrani este ca detine personal medical pentru a putea ingriji persoanele care sufera de afectiuni fizice sau psihice.

Pe site-ul www.azilbotosani.ro puteti gasi toate detaliile necesare despre serviciile pe care le ofera, inclusiv fotografii din locatie. Cert este cei dragi noua vor avea parte in permanenta de activitati interesante, pot face sport, pot participa la activitati artistice, cat si de socializare, astfel ca vor trai intr-un mediu familial, unde vor fi fericiti.

Caminul dispune de 60 de locuri de cazare, cladirea dispune de demisol, parter, 2 etaje. Are o curte generoasa, o livada, foisoare, banci, tot ce este necesar pentru recreere in aer liber. Iar fiecare camera este dotata cu televizoare, pat, mobila, pentru ca batranii cazati sa se simta ca acasa.

Caminul de batrani privat Sf. Nicolae va poate veni in ajutor atunci cand nu aveti posibilitatea de a avea grija de cei dragi.

Date de contact:

Calea Nationala 243, 717110, Botosani

[email protected]

0752220402 • 0752220404