AweCompactors.ro – solutii de calitate pentru managementul deseurilor

Atat in firmele mici, mijlocii si mari cat si pentru gospodarii, deseurile se formeaza de la zi la zi, de la saptamana la saptamana iar incorecta gestionare a acestora are implicatii neplacute atat de ordin estetic cat si din prisma impactului asupra mediului inconjurator. Compania AweCompactors.ro ofera clientilor posibilitatea de a gasi solutii de calitate pentru managementul deseurilor, printre care si compactoare manuale.

Detalii despre misiunea managementului deseurilor

In primul rand, aceasta buna gestionare a deseurilor are scopul de a proteja natura inconjuratoare, de a salva viitorul generatiei tinere dar si de a contribui la imbunatatirea calitatii vietii si la mentinerea mediului inconjurator.

In Romania, educatia ecologica este abia la inceput si foarte multi oameni, atat tineri cat si varstnici au nevoie de cat mai multe informatii pentru a se adapta unui nou stil de viata. In tara valoarea deseurilor generate anual pe cap de locuitor depaseste cateva tone in vreme ce valoarea deseurilor reciclate este infima. De aceea companiile au luat atitudine si au inceput sa puna pret pe reciclare, cautand solutii cat mai eficiente, sigure si ieftine in acest sens.

Echipamente de reciclare moderne si eficiente

Orice companie, indiferent de marimea acesteia are nevoie de echipamente de reciclare si solutii de calitate pentru un bun management al deseurilor. Echipamentele de compactare au rolul de a prelucra reziduurile si de a pastra tara curata, mediul igienic propice dezvoltarii oricarei afaceri.

Tipuri de echipamente de reciclare

O gama variata de echipamente de reciclare este pusa la indemana clientilor, de la compactoarele de deseuri si presele de balotat pana la tocatoare, perforatoare si compactoare EPS. Fiecare dintre aceste echipamente are propriul rol in reciclarea deseurilor iar raportul calitate-pret-performanta este unul corect!

Tipuri de compactoare manuale

Compactoarele manuale pentru managementul deseurilor sunt de doua tipuri si anume minipresa si presa manuala pentru deseuri. Minipresa este foarte usor de folosit, are rolul de a presa materialele plastice fara prea mare efort din partea utilizatorului, are o greutate destul de mare insa poate fi mutata cu ajutorul rotilor de care dispune. Presa manuala pentru deseuri, pe de alta parte reduce volumul deseurilor cu pana la 70% si este perfecta pentru afacerile din domeniul HoReCa precum restaurante, magazine sau hoteluri. Aceasta este manuala, usor de mutat si de utilizat si salveaza mult spatiu, precum si mediul inconjurator.

Importanta achizitionarii unor echipamente de reciclare

Intr-o lume invadata de gunoaie, de plastic ce se dizolva in cateva sute de ani, de cutii de aluminiu ce se descompun in zeci de ani, de baterii care au nevoie de milioane de ani pentru a se dizolva, intr-o lume in care pana si apele sunt invadate de gunoaie, oamenii pot incepe sa faca pasi mici dar siguri pentru un viitor mai frumos, mai bun, mai luminos. Acesti pasi constau in achizitionarea si folosirea unor echipamente de reciclare adecvate.