Avocat București - pentru orice problema de natura juridica

10 iulie 2022
Autor:
IzzyReduceri

Avocații petrec mulți ani în băncile facultății de drept și studiind individual. De exemplu, un avocat București se poate specializa pe mai multe arii de expertiză. Asta înseamnă ore în plus de studiu. Întrebarea de ziua de astăzi este: în ce arii de expertiză se specializează avocații din România?

Un avocat poate fi avocat drept penal sau avocat criptomonede

Un specialist necesită mulți ani de studiu și practică pentru a fi ceea ce este. În aceeași categorie se află și avocații. Aceștia studiază mult timp până să ajungă să profeseze în domeniul ales. Există mai multe arii de expertiză în care un avocat se poate specializa.

Pe piața din România, se caută avocați experți în special în:

 1. protecția datelor cu caracter personal (mai pe scurt, GDPR);
 2. start-upuri și investiții;
 3. comerț electronic;
 4. drept penal și drept penal al afacerilor;
 5. drept fiscal;
 6. drept civil;
 7. mai nou criptomonede și active digitale.

Clienții apelează la avocați când sunt interesați de domeniile prezentate mai sus. Te afli într-un conflict personal cu cineva pentru o bucată de pământ? Un avocat te va ajuta, prezentându-ți cazul în fața instanței. Vrei să investești în criptomonede? Un avocat criptomonede este alegerea ideală.

Cum să investești în criptomonede?

Vom aborda un caz în care un avocat îți va fi de folos: interesul față de criptomonede. Și în România a crescut interesul față de aceste valute digitale în ultimii ani. Din acest considerent, s-a dezvoltat și o arie de expertiză din punct de vedere legal pentru acestea.

Să investești în monede cripto nu pare greu, însă pe parcurs poți întâmpina dificultăți. Există câțiva pași standard pe care îi urmezi când începi investițiile. La orice pas întâmpini dificultăți, în special dacă ți se blochează contul sau pierzi investiția dintr-o dată, apelează un avocat.

De ce are nevoie site-ul tău de politica de confidențialitate?

Orice site funcționează pe baza politicii de confidențialitate, în mod special când necesită datele unei persoane. Politica de confidențialitate joacă un rol extrem de important pentru site-urile care prestează bunuri și servicii plătite.

Informațiile clienților sunt de o importanță deosebită, iar utilizarea lor în alte scopuri decât cele prezentate pe site este interzisă. Proprietarul site-ului poate fi dat în judecată dacă nu respectă prevederile în rigoare cu privire la datele clienților. Protecția datelor cu caracter personal, este, astfel, și treaba unui avocat.

Ești antreprenor și nu știi de unde să începi?

Un alt domeniu în care se specializează avocații este cel al start-upurilor. În România, numărul antreprenorilor crește considerabil de la an la an. Multe persoane doresc să își deschidă propria afacere și să se pună singuri pe picioare. Însă, de unde încep?

Un vis este clădit avându-se o bază solidă. Din acest motiv, este bine să îți stabilești planul de afaceri alături de un avocat expert în start-upuri. El se poate ocupa de anumite detalii pe care tu nu le observi la început. Un expert de partea ta reprezintă un beneficiu major.

Trebuie să cunoști despre dreptul penal al afacerilor?

Punctul acesta se leagă foarte mult despre ce am discutat mai sus. Din clipa în care devii antreprenor și îți deții propria afacere, sunt multe aspecte de luat în considerare. În primul rând, trebuie să te consulți legat de partea legală a afacerilor.

Cu ce capital ți-ai început afacerea, unde este ea localizată, care este specificul activății ș.a.m.d.  Multe puncte trebuie abordate, iar uneori îți pot produce neplăceri. Un avocat expert în dreptul penal al afacerilor este o persoană pe care te poți baza. Apelează la expertiza unui profesionist în această situație.

Unde găsești cel mai bun birou avocatură în București?

Multe birouri de avocatură sunt deschise în întreaga țară, în special în București. Multe birouri de avocatură se află în capitală. Care e cel mai bun pentru tine? Noi ne-am gândit la echipa Buju Stanciu & Asociații. Ei oferă consultanță juridică în:

 • protecția datelor cu caracter personal (mai pe scurt, GDPR);
 • start-upuri și investiții;
 • comerț electronic;
 • drept penal și drept penal al afacerilor;
 • drept fiscal;
 • drept civil;
 • mai nou criptomonede și active digitale.

Buju Stanciu & Asociații sunt echipa care îți va garanta succesul în orice situație te-ai afla. Intra chiar acum pe website-ul lor si programeaza o discutie cu echipa de avocati.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram