Aveti nevoie de un proiect pentru nunta?

Pregatirea nuntii este foarte importanta si trebuie lucrat pana la cel mai mic detaliu, mai ales cand vine vorba de aranjarea locatie, a meselor si momentul care trebuie sa binedispuna si sa inveseleasca invitatii, dar fara un plan bine pus la punct si un ajutor din partea unui specialist in domeniu nu va fi asa cum ati visat. Mai greu este cu personalizarea nuntii, toti vor o petrecere originala, vor sa fie spectaculosi, dar aranjamentele florale sunt cam la fel la toate nuntile, la fel meniul, muzica si aranjarea locatiei, de aceea Ice Art va ofera o idee inovativa, un bar de gheata elegant si multifunctional.

Nou, nout si foarte elegant! Cei care vor sa adopte un stil modern la nunta pot folosi in loc de clasicele aranjamente, sclupturi din gheata, simple sau chiar cu flori incastrate, astfel transforma nunta in cel mai frumos eveniment de gheata. Sculpturile din gheata se realizeaza diferit pentru fiecare nunta in parte, astfel nu veti mai vedea vreodata ceva asemanator la o alta nunta si invers.

Barurile de gheata sculptate de Ice Art sunt o idee originala atat pentru nunta cat si pentru un alt gen de petrecere. Mergeti intotdeauna pe idei mai indraznete si folositi-va imaginatia pentru a avea o petrecere minunata, nu va fie teama de nou si adaptati-va oricarui stil. Si nuntile clasice sunt frumoase, dar au nevoie de un obiect impresionant, ce ceva care sa anume atmosfera si sa dea un plus de elegant.