Aveti nevoie de un ajutor de nadejde pentru a infrunta iarna geroasa? Apelati la impingatoarele de zapada de la Magazia lu’

Iarna se apropie cu pasi repezi. Orice gospodar care isi doreste sa isi apere curtea de efectele negative ale zapezii in exces este sfatuit sa apeleze la un impingator pentru zapada. Magazia lu’ Costica ofera o gama calitativa de astfel de produse, fabricate de compania finlandeza Fiskars, care vin cu garantia calitatii scandinave. Mai eficiente decat o simpla lopata, impingatoarele asigura o curatare mai rapida si mai spornica a zapezii stranse in curte sau pe drumurile de acces catre gospodarie. Sunt ideale, insa, si pentru ferme sau gospodarii mai mari, calitatea cupei si marimea ei asigurand o inlaturare cat mai buna a zapezii. Anotimpul rece ar trebui sa duca cu gandul numai la Sarbatori si cadouri, si nu la zapada inghetata, alunecus si drumuri blocate. Prin urmare, ce astfel de produs ar fi perfect pentru a face fata zapezii din sezonul rece?

Impingatoarele de zapada de la Magazia lu’ Costica – o varianta mai buna decat o simpla lopata

Diferenta principala dintre un impingator de zapada si o simpla lopata este data de dimensiunea mai mare a cupei impingatorului. O cupa mai mare, prin urmare, le face mai profesionale si preferate de catre gospodarii care vor o eficienta mai insemnata. Iata tipurile de astfel de unelte aflate in oferta Magaziei lu’ Costica:
• Impingatoare de zapada simple sau profesioniste;
• Impingatoare Fiskars Quick Fit;
• Impingatoare Fiskars Snow Light;
• Impingatoare Fiskars Snow Expert;
De asemenea, exista impingatoare de zapada cu o cupa din plastic avand marginea lamei din aluminiu, in vreme ce altele au lame fabricate din plastic si ranforsate cu aluminiu. Intreaga gama de astfel de impingatoare este de altfel foarte calitativa, rezistenta la factorii externi daunatori precum apa, gheata si sarea. Iarna este necesar ca ordinea din gospodarie sa fie tinuta din scurt, pentru ca zapada sa nu napadeasca intreaga locatie si sa limiteze activitatile ce pot fi desfasurate. Asadar, a achizitiona un impingator pentru zapada devine o conditie necesara pentru o gospodarie ordonata si curata, al carui stapan nu o va lasa in voia iernii geroase. Impingatoarele pentru zapada de la Fiskars devin un aliat de nadejde in orice gospodarie.

DESPRE MAGAZIA LU’ COSTICA

Magazia lu’ Costica este un retailer online de produse si unelte pentru ingrijirea gospodariei, pentru agricultura, zootehnie si horticultura. De o calitate premium si intr-o oferta desoebit de variata, aceste produse sunt recomandate tuturor fermierilor si gospodarilor care doresc ordine si o afacere prospera. Comenzile pentru produse se pot face online, urmand ca acestea sa fie livrate pe tot teritoriul Romaniei prin UrgentCurier.
###