fbpx

Aveti nevoie de servicii stomatologice?

dentist

Fie că veți avea nevoie de un implant dentar in Bucuresti sau o extracție dentară, clinia dentară din sectorul 6 al capitalei, Plaza Dent, vă va sta la dispoziție pentru a realiza operația corespunzătoare.

Deși extracțiile de măsea de minte sunt cele mai temute tratamente stomatologice, în clinica Plaza Dent, ele vor face mereu parte dintr-un tratament complex de reabilitare orală. De cele mai multe ori, aceste tratamente de extractie dentara preced aplicarea unor proteze, lucrări proteice sau implanturi dentare.

Operațiile dentare nu trebuie să fie dureroase și nu trebuie să fie o sursă de teamă pentru dumneavoastră, ca și pacienți. Un personal calificat va realiza executarea operației, aceștia având mulți ani de experiență, medicii specialiști fiind excelent pregătiți în acest sens.

Când ne referim la chirurgie orală sau chirurgie dentară, ne gândim la operații dentare, lucruri complexe, dureroase sau riscante, dar unele dintre ele se reduc numai la simple detartraje subgingivale. Cabinetul stomatologic din sectorul 6 al capitalei execută numeroase lucrări în acest sens, inclusiv endodontie la microscop, chiuretajul periapical, odontecotomii ale dinților, grefe gingivale etc. Toate serviciile le gasiti pe site-ul https://plazadent.ro/ .

Cum se realizează o extracție de măsea?

Dacă aveți de realizat o extracție de măsea, trebuie să știți că modul în care aceasta este realizată presupune o intervenție chirurgicală cu incizii mucogingivale, rezecții osoase, urmate de îndepărtarea dintelui rămas în maxilar.

Urmarea acestei intervenții va presupune un edem pentru reducerea căruia va fi nevoie de comprese reci 2-3 zile postoperator. Pentru reducerea sau abolirea durerii se va utiliza un antiinflamator local. Mai poate apărea, de asemenea, o inflamție a gingiei, tulburată de masticație sau deglutiție.

În acest moment, igiena orală va fi extrem de importantă pentru a vă vindeca plaga postoperatorie, cu mijloace obișnuite: periuța și pasta de dinți, apa de gură și prezentarea regulată la medicul dentist.

Pacienții se vor putea bucura de un tratament de calitate și vor putea folosi toate mijloacele necesare în acest sens. Mediul oferit va fi unul confortabil și relaxat, tratamentele realizându-se fără stres și fără durere.Vor mai exista, de-asemenea, oferte ale lunii, de care pacientii pot beneficia. La această clinică, chirurgiile vor avea o influență importantă asupra pacienților, pentru că nu orice sângerare gingivală este semnficativă și demnă de teamă.