Aventuri noi la Nickelodeon cu prietenii copiilor vostri

Zilele distractive incep pe 5 ianuarie cu Tickety Toc, in fiecare dimineata, de luni pana vineri, la ora 09:10. Gemeniii incep noi aventuri atunci cand gasesc oasele unui preistoric Clockosaurus . Cand asambleaza oasele din greseala, rezulta un dinozaur care o ia la goana prin oras. Aflati de la cei mici daca gemenii vor reusi sa opreasca dinozaurul inainte ca acesta sa manance turnul cu ceas.
Simtiti des ca ati avea nevoie de mai multe ore intr-o zi? Copiii vostri nu vor sa mearga la culcare pentru ca mai vor sa se joace? Avem un exemplu de un copil cu astfel de dorinte, dar si cu multe idei nastrusnice. Atunci cand Zack nu se simte pregatit sa-si termine ziua de joaca , pregateste o misiune prin care sa opreasca venirea noptii, astfel incat ziua sa nu se termine niciodata. Pentru a afla daca misiunea lui are succes, dar si sa luati parte la alte aventuri minunate, nu pierdeti noile episoade din Zack & Quack in fiecare vineri dimineata la ora 10:00, incepand cu 9 ianuarie.
Suntem siguri ca cei mici v-au spus o groaza de povesti despre Regele si Regina Thistle, Nanny Plum si Wise Old Elf din Little Kingdom. Dar favoritii lor sunt cu siguranta Holly si Ben. Intr-unul din noile episoade cei doi petrec o zi in scoala lui Lucy, insa trebuie sa stea ascunsi pentru a nu fi descoperiti de invatatoarea Miss Cookie. Oare vor reusi sa nu fie gasiti pana la sfarsitul orelor? Aflati raspunsul corect in noile episoade din Little Kingdom, in fiecare dimineata de luni pana vineri, la ora 09:20, incepand cu 12 ianuarie.
Distractie placuta dragi copilasi, mamici, tatici, bunici si animalute de casa! Zambiti in fiecare zi cu Nickelodeon! Stati conectati pentru noi experiente magnifice!