fbpx

Avantajele utilizarii tuburilor led

Tuburile LED reprezinta o solutie de iluminat fiabila, intensa, ieftina si eficienta pentru orice spatiu de lucru, birou, sau incapere.

Avand aceleasi dimensiuni ca majoritatea tuburilor clasice ( 60cm, 120cm, 150cm) tuburile LED pot inlocui tuburile clasice fara nici o problema, chiar aducand un plus de intensitate oricarei instalatii pe baza de tuburi.

Eliminand droserul si starterul pentru tuburile led cu alimentare la ambele capete, tuburile led pot fi montate in suportii deja existenti pentru tuburile de neon clasic. Daca nu se doreste efectuarea unei modificări, tuburile LED cu alimentare la un singur capat ne permit sa facem schimbarea fara nici un fel de modificare adusa suportului de tuburi.

Avantaje Tuburi LED:

-Tuburile LED au o viata mult mai lunga decat tuburile clasice (15.000-20.000 de ore de functionare) aducand deja un plus in buzunarele beneficiarilor.

– Fata de tuburile clasice, tuburile LED nu isi pierd intensitatea in timp, fiind la aceeasi intensitate precum in prima zi de utilizare.

-Intensitate luminoasa (masurata in lumeni) mai mare decat a unui neon clasic ( la dimensiunea de 1.2m, 18w tub led= 1800 LM, 36W tub neon clasic  = 1400 LM) aducand un surplus luminos considerabil la un consum de doua ori mai mic.

– Ca orice alt produs pe baza de led, consumul tuburilor LED este redus fata de tuburile neon, aducand din nou un plus in buzunarul dumneavoastra, vizibil  in factura de energie electrica.

-Avand in vedere ca in interiorul tuburilor LED este banda LED avem si posibilitatea de a opta pentru un tub transparent daca se dorește, nefiind nevoie sa ne limitam doar la un tub mat.

Tuburi LED- Ce este potrivit pentru mine:

Daca ati decis sa utilizati tuburi led si aveti deja suportii de tub clasic, trebuie doar sa stiti ce dimensiune au tuburile deja existente pentru a putea sa achizitionati tuburile corecte pentru tipul dumneavoastra de suport.

Daca nu aveti suporti si vreti sa folositi un sistem de tuburi led, recomandarea noastra este sa stiti dimensiunea spatiului pe care doriti sa il iluminati pentru a va putea oferi solutia optima pentru o iluminare corespunzătoare.

In cazul in care doriti sa montati tuburile led intr-o zona cu umezeala ridicata sau in exterior, exista variante de suporti pentru tuburi led cu gradul de protectie IP65 ce nu permite umezelii sau apei sa ajunga in zona tuburilor.

Tuburi LED-Consum redus si economie:

Avand un consum redus si o durata de viata mult mai mare (15.000-20.000 de ore) comparativ cu un neon clasic, tuburile LED reprezinta o economie in bugetul dumneavoastra, oferindu-va un iluminat mai puternic la un consum mult mai mic, toate acestea fiind vizibil atat in factura de energie electrica cat si in spatiul iluminat.

Gama completa de tuburi LED o gasiti pe Iluminat-ieftin.ro si va stam la dispozitie pentru oferirea celei mai bune solutii pentru proiectele dumneavoastra.