Avantajele unei agentii matrimoniale cu servicii personalizate

Intalnirile organizate online prin diverse anunturi sau servicii matrimoniale pot fi asociate deseori cu anumite prejudecati, atat in ceea ce priveste expunerea personala in astfel de medii, cat si in ceea ce priveste beneficiile acestora. De asemenea, multe dintre site-urile de matrimoniale manifesta o deschidere catre cereri si oferte indoielnice pentru o persoana care este in cautarea unui partener de viata si a unei relatii stabile.

Astfel, o agentie care ofera servicii de calitate, confidentialitate, dar si siguranta este una care si-a pastrat in timp valorile si a ramas fidela principiilor care alcatuiesc o relatie armonioasa de cuplu, orientata care casatorie. Cu cat criteriul de selectie este mai exclusivist, cu atat o companie isi mentine pozitia mai bine in randul celor carora li se adreseaza. De asemenea, un serviciu de calitate complet vine cu oferte personalizate, adaptate la stilul si nevoile fiecarei persoane care adera la ele.

Matrimo este una dintre cele mai cunoscute agentii de matrimoniale de la noi din tara, care propune clientilor sai oportunitatea unor relatii serioase sau in vederea casatoriei, atat in tara, cat si in strainatate. Compania ofera servicii personalizate de matchmaking prin contract de curtaj matrimonial, oferind suport atat online, cat si offline.

Servicii serioase adaptate la cerintele fiecarui client.

Modul de functionare se diferentiaza de cel al unui simplu site de matrimoniale, in principal prin faptul ca dupa plata onorariului fiecare persoana inscrisa beneficiaza de servicii personalizate si de ajutor in identificarea, verificarea si intalnirea persoanei potrivite pentru o relatie serioasa.

Agentia Matrimo se ocupa de organizarea intalnirilor dintre barbati si femei interesate sa cunoasca un partener de viata atat din tara, cat si din strainatate, fiecare participand de comun acord. Serviciul se adreseaza persoanelor care nu sunt casatorite deja, care nu sunt interesate de aventuri si care trebuie sa aiba un nivel de educatie bun, fara sa fie urmarite penal. De asmenea, este necesar sa aiba un loc de munca stabil si in principal sa nu manifeste un comportament vicios. De asemenea, agentia se implica activ si mentine un contact permanent cu membrii acesteia, scopul fiind de a-i ajuta pe cei interesati de o relatie solida sa isi gaseasca partenerul dorit.

Membrii care sunt deja inscrisi in baza de date ale agentiei Matrimo sunt barbati si femei celibatare, persoane vaduve sau divortate, cu varste cuprinse in segmentul 18-60 de ani, conditia sociala si financiara a acestora fiind dintr-o arie cat mai dezvoltata. Acestia provin din tari precum Romania, Moldova, Belgia, Italia, Germania, Franta, Elvetia, Olanda, Luxembourg, Canada si America.

Matrimo ofera mai multe tipuri de colaborari.

Agentia de matrimoniale propune clientilor sai doua tipuri de colaborari, anume un serviciu de corespondenta pe site, care nu necesita asistenta directa si personalizata a reprezentantilor companiei, cat si unul care prevede implicarea directa a agentiei in vederea obtinerii unor oferte de intalniri potrivite fiecarei persoane.

Inscrierea este gratuita pentru fiecare persoana care adera la statutul de membru, iar corespondenta pe site este fara plata doar pentru femei. Serviciile personalizate sunt platite de fiecare doritor in functie de un onorariul stabilit de compania ce ofera serviciile matrimoniale.

Membrii pot beneficia de abonamente, care raportat la costuri le ofera anumite avantaje. In cazul domnilor, pretul este calculat in functie de durata de acces la corespondenta si de resursele pe care agentia le ofera pentru a gasi un profil potrivit cerintelor acestora.

Astfel, tipurile de abonament sunt cel pentru corespondenta, gratuit pentru doamne si domnisoare, in care fiecare abonat contacteaza alti membri si organizeaza intalniri fara interventia agentiei, respectiv abonamentul personalizat, care il include si pe cel mentionat anterior. In acest caz fiecare abonat beneficiaza de sugestii din partea reprezentantilor agentiei in ceea ce priveste compatibilitatea cu alte persoane.

Compania de matrimoniale garanteaza confidentialitate totala asupra datelor personale ale membrilor, toate informatiile fiind atent verificate pentru validarea autenticitatii acestora. Profilul realizat de fiecare membru va putea fi vizualizat doar de celelalte persoane inscrise, in functie de optiunile pe care le alegeti cand va alcatuiti profilul online.

Avantajul erei online in gasirea partenerului ideal

Intr-o societate in care oamenii au din ce in ce mai putin timp de oferit celorlalti si in care singuratatea devine un simbol al succesului, sunt persoane care si-au pastrat increderea in iubire si in relatiile de lunga durata. Astfel, un avantaj pe care era digitala il aduce este tocmai faptul ca oamenii se pot cunoaste si apropia mai repede prin intermediul zonei de online. Totul se rezuma la cativa pasi simpli, cum ar fi inscrierea intr-o agentie de matrimoniale si crearea unui profil fidel realitatii.

Tot aici se evidentiaza cel mai bine beneficiile pe care le aduce o agentie matrimoniala unui potential client, fata de cea mai mare parte din site-urile de nisa, prin seriozitatea si calitatea serviciilor. Intr-un timp scurt, o femeie sau un barbat poate avea acces la un numar potrivit de potentiali parteneri, identificati cu ajutorul unui asistent personal in functie de cerintele pe care fiecare membru le are. Confidentialitatea este asigurata in mod garantat si intalnirile sunt organizate astfel incat sa intermedieze prielnic modul prin care cei doi pot ajunge sa se cunoasca.

Asadar, mediul online a devenit garantia unor relatii de succes, prin intermediul unui astfel de serviciu matrimonial, fara ca cel sau cea interesata sa se expuna intr-un mod dezavantajos si sa isi asume prin intalnirea unui necunoscut anumite riscuri.

Intalnirile se concretizeaza prin intermediul agentiei matrimoniale.

Persoanele care se cunosc online vor concretiza intalnirile si in offline, majoritatea avand loc in Romania, in functie de disponibilitatea membrilor. In anumite cazuri, agentia trimite un reprezentat la prima intalnire, care va se va ocupa sa creeze o atmosfera placuta, dar va asigura si traducerea conversatiilor acolo unde este nevoie.

Agentia Matrimo a fost infiintata in anul 1997, devenind in 2010 marca internationala protejata. Principiul care sta la baza functionarii acesteia este de a reusi sa aduca oameni impreuna in baza unor motivatii serioase, orientate catre relatii de lunga durata. In comparatie cu site-urile de nisa, agentia de matrimoniale se axeaza pe consultanta personalizata in functie de compatibilitatea fiecarui membru si organizeaza intalniri intr-un cadru sanatos in vederea formarii unui cuplu serios, evitand cu desavarsire anunturile care promoveaza relatii intime sau aventuri extraconjugale.

Prezenta unui asistent personal care sa indrume fiecare client in gasirea unui potential partener de viata confera acestor servicii siguranta si accesul la o serie de beneficii pe care un simplu site de matrimoniale nu le poate sustine.