Avantajele si dezavantajele laptopurilor Apple

Avand in vedere popularitatea produselor Apple, precum iPod-uri , iPhone și iPad , de asemenea, pare a fi o progresie naturala că tot mai mulți oameni au în vedere și cumpararea unui Mac Book Pro. Utilizatorii de computere care devin frustrați cu versiuni ale sistemelor de operare Windows pe computerele lor de afaceri și se confruntă cu o cantitate mai mare de viruși, adware, malware frustrant au în vedere trecerea la Apple Mac Books. Pentru acei oameni care sunt de mult timp utilizatorii de Windows și au în vedere schimbul la Apple Mac apar unele avantajele și dezavantaje.

Avantajele pe care le ofera laptopurile Apple

Unul dintre principalele avantaje ale folosind un Apple MacBook este că întregul pachet , software-ul și hardware-ul, a fost dezvoltat și a făcut de Apple. Programatorii de Windows trebuie să dezvolte software pentru o multitudine de variante de hardware, care rezultă într-o platformă mai puțin stabila.

Un alt mare avantaj de a avea un Apple Mac Book este că computerele Apple sunt mult mai sigure decât calculatoarele care rulează pe Windows . Sisteme de operare bazate pe Windows sunt supuse la o cantitate tot mai mare de viruși , adware , malware și alte programe malware , care nu afectează computerele Apple . Cei mai mulți viruși și software rău intenționate sunt concepute pentru a afecta cât mai multe computere posibil.

Mulți oameni care au în vedere trecerea la Apple Mac Book detin deja un dispozitiv Apple , cum ar fi un iPod , iPad sau iPhone și și apreciază designul elegant și ușurința de utilizare.

Care sunt dezavantajele laptopurilor Apple

Exista insa si cateva dezavantaje in trecerea de la Windows la laptopurile Apple. Un dezavantaj principal este faptul că aceste calculatoare nu sunt folosite la fel de larg ca cele de la Microsoft. Microsoft pentru moment, are cota cea mai mare de piață atunci atat atunci când vine vorba de acasă, cat si in cazul computerelor de afaceri.

Alt dezavantaj pe care il prezinta laptopurile Apple este că acestea sunt relativ mai scumpe, computerul nu pot fi modernizate sau personalizate și foarte puține jocuri pe calculator sunt disponibile în formă Mac așa că va trebui să rulați Windows pentru a reda multe din jocurile pe calculator disponibile pentru calculator.

Dupa ce ati analizat avantajele si dezavantajele pe care le ofera laptopurile Apple si inclinati spre produsele oferite de compania din Cupertino, trebuie sa alegeti cu grija magazinul de unde sa faceti achizitia. Puteti comanda online laptopuri Apple noi online de pe Badabum pentru a fi siguri ca veti face o afacere buna si ati ales cel mai bun pret posibil de pe piata.