Avantajele si dezavantajele genelor false

gene false gooya - sursa foto pixabay

Popularitatea purtarii de gene false a crescut din ce in ce mai mult iar astazi sunt purtate chiar si la machiajul de zi. Motivele pentru care foarte multe femei aleg sa isi aplice gene false sunt foarte multe insa, principalele motive care stau la baza purtarii lor sunt aspectul deosebit pe care il ofera, faptul ca sunt deosebit de practice si se aplica foarte usor mai ales daca alegi unele tip banda.

Unele femei isi doresc sa fie ingrijite la orice ora fara sa fie necesar sa isi petreaca ore in sir in fata oglinzii. Altele doresc sa aiba un look dramatic sau seducator fara prea mult efort fara sa fie necesar sa foloseasca prea multe produse de machiaj. Genele false ofera toate aceste lucruri si, dupa cum am mai spus, sunt foarte practice si pot sa fie purtate chiar si in vacantele la mare sau atunci cand faci sport. Fata de un rimel care ar crea numai probleme mai ales in cazul practicarii unui sport, aceste gene false pot sa iti ofere exact ceea ce ai nevoie fara sa depui un efort considerabil.

 

Avantajele genelor false

 

Modelele de gene false banda sunt recomandate a fi purtate la evenimente intrucat timpul de aplicare este unul mult mai scurt. In schimb, ceea ce nu prea recomanda specialistii este sa se poarte gene false tip smocuri intrucat in timp efectele pot sa fie devastatoare. Acestea din urma se aplica prin lipirea lor direct pe piele si nu cresc o data cu genele naturale. In timp poti avea surpriza sa ramai fara gene. Insa, acest lucru nu se aplica daca apelezi la aceasta metoda o data la ceva timp.

Tehnologia din zilele noastre a permis faptul sa se creeze gene false care sa arate foarte natural si firesc asadar a devenit destul de greu sa se poata deosebit cele false de cele naturale. Asadar, un prim avantaj oferit de gene false este efectul natural pe care il ofera. Rezultatul final este unul personalizat si caracteristic tie, foarte apropiat de trasaturile fetei tale.

Efectul de alungire si volum pe care ti l-ai dorit intotdeauna este posibil cu ajutorul genelor false si, daca optezi pentru modele de calitate si realizate din par natural vei avea multe motive sa le adori si mai mult.

Daca genele false sunt ingrijite corespunzator atunci pot sa fie purtate pana la cateva saptamanai.

 

Dezavantajele genelor false si ce implica purtarea lor

 

Aplicarea genelor false are si cateva dezavantaje dar acestea sunt legate mai mult de alegerea lor incorecta. Specialistii recomanda sa nu cumparati cele mai ieftine modele care vi se arata in cale intrucat s-ar putea sa va creeze niste probleme grave care nu pot fi rezolvate decat la medic. Purtarea de gene false nu se rezuma numai la aplicare ci ele trebuie ingrijite corespunzator astfel incat sa se poata purta fara probleme chiar si pentru cateva saptamani.

Asadar, trebuie sa alegeti gene false de calitate si, daca totusi le alegeti pe cele tip smocuri atunci va recomandam sa mergeti la un salon specializat pentru a le aplica intrucat numai asa veti putea sa va bucurati de gene bogate si spectaculoase.

 

Sfaturi oferite de Gooya.