fbpx

Beneficiaza de avantajele serviciului de inchiriere utilaje de constructii, de la Axa TC

inchiriere utilaje de constructii

Compania de constructii AXA TC vine in sprijinul celor care doresc sa se bucure de serviciile de inchiriere utilaje de constructii la un pret accesibil. Cu o experienta vasta in domeniul constructiilor firma noastra si-a castigat un loc fruntas printre cei care ofera servicii similare. Compania noastra a reusit sa finalizeze cu brio o serie de proiecte cu ansambluri dar si de infrastructura a drumurilor. Lucrarile oferite de noi se ridica la standarde europene si ne evidenteaza pe piata constructiilor de la noi din tara.

Servicii de inchiriere utilaje de constructii ​- calitate si profesionalism

Echipa noastra de specialisti in inginerie, executie si proiectare se marcheaza prin seriozitate si profesionalism. Noi suntem mereu in cautare de rezultate mai bune deoarece suntem foarte exigenti cu noi insine si preferam calitatea inainte de toate.

Inzestrata cu utilaje de ultima generatie si echipamente de calitate, AXA TC transforma orice proiect in realitate. Fie ca e vorba de poduri, drumuri, cladiri office, constructii rezidentiale sau amplasamente industriale, noi va stam la dispozitie cu oferte de competitive.

In functie de lucrarile pe care doriti sa le efectuati noi va oferim spre inchiriere o gama larga de utilaje de constructii ca buldozere, excavatoare, autobasculante, autoutilitare si multe altele. Atunci cand ne luam angajamentul sa finalizam o lucrare o facem intotdeauna in timp util. Ne respectam contractul si termenele de executie si ne tratam cu respect si consideratie clientii nostri. Daca aveti nevoie de una dintre utilajele noastre, nu ezitati sa ne contactati.

Alegeti serviciul de inchiriere utilaje de constructii ​- pentru proiecte marete si realizabile!

Realizam intotdeauna ceea ce ne propunem atunci cand lucrul in echipa este armonios iar fiecare are un singur scop: reusita. Compania noastra se respecta de aceea ofera spre inchiriere utilaje de constructi​i de calitate superioara. Cu utilajele noastre planurile dumneavoastra iau contur si se definiteaza rapid si sigur. Oferim de asemenea si lucrari terasiere ca si excavatii, terasamente sau sistematizari verticale. Colaboram mereu cu clientii nostrii si echipa care lucreaza, pentru a urmari modul de executie si ne informam la timp cu privire la etapele parcurse. Precizia si perseverenta sunt cele care ne caracterizeaza de aceea ne dorim mereu ca totul sa decurga bine. Daca aveti nevoie de consultanta va stam la dispozitie cu noi idei si planuri de actiune care sa duca la implinirea cerintelor dumneavoastra. In acest sens firma noastra va pune la dispozitie un personal special instruit pentru a face fata cu succes dezbaterilor in domeniu. Noi va oferim una dintre cele mai bune solutii existente pe piata constructiilor pentru ca ne-am castigat un loc de cinste in randul clientilor nostri.

Ne dorim sa finalizam cu succes chiar si cele mai dificile proiecte astfel incat sa multumim fiecare client in parte. Oferim servicii complete de proiectare si finisaje de calitate pentru a fi siguri ca reusita ne apartine. Utilajele profesionale de exceptie cu care lucram fac diferenta. Sistemele electrice si planurile de constructie sunt executate corect iar pana si cel mai mic detaliu este luat in considerare. Pentru a atinge standardele de calitate ISO si a respecta legislatia in vigoare, lucrarile noastre sunt realizate cu precizie si profesionalism.


CONTACT:

Website: http://axatc.ro/

Telefon: 0720 292 292

Email: [email protected]