fbpx

Avantajele produselor refurbished IT

calculatoare second hand

Exista situatii in care cumparatorii nu isi permit sa investeasca intr-un computer sau intr-un laptop nou, insa nici nu doresc sa opteze pentru calculatoare second hand. Ce alta varianta au astfel de persoane? Singura solutie la indemana tuturor, accesibila si foarte performanta de calculatoare ieftine sunt cele refurbished. Din pacate, oamenii inca nu cunosc ce presupune termenul refurbished si il confunda cu termenul SH sau resigilat. Adevarul este ca in magazinul online https://www.it-sh.ro/ clientii au optiunea de a investi in calculatoare si laptopuri refurbished la cel mai bun raport calitate-pret!

Ce sunt produsele refurbished si de ce reprezinta acestea o varianta de achizitie ideala?

Din ce in ce mai multe prsoane opteaza pentru produse refurbished deoarece sunt mai ieftine decat cele noi si performante si mai putin folosite decat cele second hand. Calculatoarele si laptopurile refurbished sunt o varianta ideala atat pentru persoanele fizice, cat si pentru firmele care doresc reducerea costurilor sau sa investeasca intr-un sistem nu foarte vechi, un produs de top care poate rula majoritatea aplicatiilor noi.

Termenul refurbished a aparut pentru prima data in domeniul IT, insa a inceput sa se infiltreze si in alte domenii, cum ar fi domeniul auto, termenul refurbished face referire la computere, laptopuri si periferice care au fost folosite in companii cu mai multi angajati in urma unui contract de leasing si care au fost inapoiate la incheierea contractului.

Avantajele produselor refurbished

Un mare avantaj al acestor produse este acela ca sunt verificate de distribuitor, de vanzator, si sunt curatate foarte bine de praf si de orice urma de utilizare. Daca sunt probleme speciale, se pot inlocui componentele cu probleme si chiar bateria in cazul laptopurilor.

Comparativ cu produsele sh, cele refurbished vin ambalate in cutie cu protectii adecvate pentru transportul lor in siguranta si cu toate accesoriile necesare pentru punerea lor in functiune. Unele produse refurbished au licenta de Windows valida, asadar compania poate intra in legalitate cu costuri minime.

Calculatoare ieftine | calculatoare second hand | cele mai mici preturi | it-sh.ro

calculatoare ieftine

Pe scurt, produsele refurbished reduc costurile de achizitie, au o calitate mai buna decat produsele second hand, se afla intr-o stare excelenta din punct de vedere tehnic, au o garantie destul de mare, de pana la 3-5 ani in unele cazuri. Asadar, clientii care nu dispun de un buget destul de mare, dar vor o garantie buna pot opta pentru produse IT refurbished.