fbpx

Avantajele procedurii de divort la notariat

un birou notarial Bucuresti

Divortul este unul dintre momentele cele mai importante ale vietii personale si de familie. Poate surveni din diverse motive, insa rezolvarea actelor pe care notariala este o procedura simpla. Este usor de realizat si te poate ajuta sa indeplinesti totul rapid si fara implicatii materiale mari. BNP Certified este birou notarial Bucuresti care realizeaza procedurile de divort cu mult profesionalism si implicare. Pentru a afla mai multe despre aceasta procedura si pentru a programa o intrevedere, poti accesa site-ul notariatului. Iata care sunt avantajele principale ale procedurii de divort pe cale notariala si cum anume te poate sustine BNP Certified in acest caz:

Care sunt avantajele realizarii procedurii de divort la notariat?

Varianta de a actiona pe cale notariala este mai usoara decat cea judecatoareasca, in cazul divortului. Astfel, el se poate realiza cu usurinta la un birou notarial Bucuresti atunci cand ambele parti se inteleg si doresc acelasi lucru. Principalele avantaje sunt legate de timpul investit, de simplitatea procedurii. De asemenea, costurile reduse si confidentialitatea te vor ajuta sa faci alegerea corecta pentru tine. Asadar, unul dintre principalele avantaje legate de a opta pentru divortul la notar, este rapiditatea procedurii. O sa poti termina totul repede, in aproximativ 30 de zile, calculate din momentul depunerii cererii tale. Pentru foarte multe cupluri acesta este un avantaj pentru ca tot procesul este unul dureros si neplacut. Ai nevoie de putine acte pentru a depune aceasta cerere. Ele sunt in numar de patru: cartile de identitate ale sotilor, urmate de certificatele de nastere ale celor doi, certificatul de casatorie si certificatul de nastere al minorului, daca este cazul. Dupa depunerea cererii, ai nevoie de doar doua intrevederi fizice, iar timpul este foarte bine folosit pentru a demara procedurile necesare. Un avantaj important legat de procedura de divort la notariat este cel legat de confidentialitatea datelor. Ele sunt pastrate cu respect si conform legii, iar cei doi pot sa mearga mai departe conform dorintelor lor. Costurile minimale sunt si ele un beneficiu important. Nu ai nevoie de resurse materiale majore pentru a putea incheia o casatorie pe o cale amiabila.

Cum te poate sustine BNP Certified in procedura pe care o doresti?

La BNP Certified ai parte de profesionalism pe tot parcursul discutiei si procedurii. O sa ai siguranta faptului ca totul este verificat si legal, iar apoi vei cunoaste toate etapele intr-un mod amanuntit. O sa ai nevoie de doua vizite si de un timp scurt investit in aceasta procedura. Confidentialitatea datelor este importanta si poti avea certitudinea ca ele sunt pastrate conform legii. O sa te bucuri de o investitie financiara minora si o sa rezolvi totul rapid si simplu, sub indrumarea specialistilor care te vor ghida pe tot parcursul procedurii de divort. Divortul pe cale notariala este foarte usor de realizat.