Avantajele parcarii pe termen lung in aeroport

parcare privata aeroport Otopeni

Una din cele mai cunoscute si mai apreciate companii care ofera servicii de parcare pe termen lung, https://park4fly.ro/ si poate cea mai solicitata astfel de firma din capitala explica de ce clientii opteaza pentru asemenea servicii atunci cand ies din tara si nu au unde sa isi lase masina. Care sunt motivele pentru care au luat in calcul deschiderea unei afaceri de parcare aeroport Henri Coanda si de ce au atat de multi clienti in parcarea privata aeroport Otopeni in cele ce urmeaza.

Cele mai importante motive pentru care clientii isi lasa masina in parcarea privata Park4fly | parcare aeroport Henri Coanda park4fly.ro

parcare aeroport Henri Coanda

Primul si cel mai important motiv este acela ca masina se afla in imediata apropiere a aeroportului, la 800 de metri distanta care, parcursi cu o masina speciala in acest sens, dureaza mai putin decat s-ar astepta clientii care se tem sa nu piarda avionul. Asadar, cei care merg in vacanta pot merge pana la aeroport cu autoturismul personal, fara a astepta dupa mijloacele de transport in comun si fara a plati sume mari de bani.

Un al doilea motiv este acela ca in cadrul acestei firme se practica preturi convenabile, ajungand sub 10 lei pe zi pentru parcarea pe termen lung. De asemenea, un alt motiv pentru care oamenii se arata incantati de serviciile de parcare pe termen lung este acela ce tine de siguranta: parcarea este monitorizata non stop de agenti de paza care fac cu schimbul dar si prin intermediul unui sistem de supraveghere video.

Nu in ultimul rand, clientii care opteaza pentru parcare pe termen lung isi pot lasa atat masina cat si microbuzul parcat, pentru o suma simbolica, reprezentand efortul reprezentantilor companiei de a avea grija de masina pe toata durata concediului sau a calatoriei de afaceri. In concluzie, nu poate fi nimic mai linistitor pentru un sofer decat sa isi stie masina in siguranta. Daca o poate vedea si pe telefonul mobil in timp real, atunci cu siguranta va sta linistit oriunde s-ar afla stiind ca intreg procesul a durat foarte putin si s-a desfasurat in patru pasi simpli!