fbpx

Avantajele oferite de o cofetarie online

Pandemia si tot ce a adus aceasta a influentat modul de viata al oamenilor destul de mult, mai ales cand vine vorba despre stilul de cumparare, acestia apeland tot mai des la serviciile oferite de o cofetarie online, cum este de exemplu eTorturi.

Daca inainte acestia apelau la shoppingul online, in special, pentru obiecte electronice si electrocasnice sau piese de imbracaminte, in prezent, acestia aleg sa faca si cumparaturile zilnice tot prin intermediul telefonului mobil, cu ajutorul internetului si al aplicatiilor dedicate. Astfel ca daca acestia au posibilitatea de a-si da comanda de tort online, nu vor ezita sa o faca.

3 motive pentru a apela la o cofetarie online

Indiferent de ocazia cu care se doreste a comanda online de la cofetarie, fie ca este un eveniment special, o surpiza pusa la cale pentru o persoana draga sau pus si simplu o pofta de dulce, clientii eTorturi.ro au la dispozitie o gama variata de prajituri si dulciuri, cofetarii acesteia organizand chiar si candy baruri cu diferite tematici.

Principalul avantaj al comenzilor online este ca nu trebuie sa se deplaseze clientul pana la cofetarie, deoarece comanda se poate face pe site-ul cofetariei sau prin telefon, iar produsele vor fi livrate la adresa, data si ora stabilite de acesta. In plus, acest aspect a fost foarte important in perioada in care oamenii au stat in carantina in propriile case si chiar si acum, cand se recomanda pastrarea distantei sociale.

Comanda de tort online | cofetarie online | eTorturi.ro

cofetarie online

Totodata, timpul economisit datorita comenzilor online este extrem de important, mai ales in secolul vitezei – cum mai este denumita aceasta perioada. Acest timp poate fi fructificat prin petrecerea unor momente de calitate in familie sau poate fi dedicat pasiunilor de care clientii nu s-au mai putut bucura in ultima perioada.

Totodata, flexibilitatea oferita de comenzile online reprezinta un atu de care poate beneficia oricine deoarece aceasta se poate plasa din orice loc si la orice ora. Comanda poate fi facuta de la birou sau in timp ce este blocat in trafic, sau chiar seara, tarziu, cand clientul si-a amintit ca in ziua urmatoare are invitati si timpul nu-i permite sa treaca pe la cofetarie sa le cumpere.