Avantajele neonului led

Clasicele tuburi neon fluorescente au fost inlocuite cu tuburile neon led datorita avantajelor numeroase pe care le ofera. Tuburile neon led reprezinta cea mai buna alternativa prin care se pot inlocui becurile traditionale, incandescente, fluorescente sau cu halogen, deoarece ofera o lumina cat mai apropiata de intensitate de cea naturala, fiind in acelasi timp foarte puternica pentru a satisfice nevoile fiecarei incaperi. Tuburile neon led nu contim mercur sau alte substante daunatoare, nu fac nici un rau mediului inconjurator, sunt rezistente si au o durata de viata indelungata. Pe site-ul Euro Vial Lighting gasiti produse de calitate, adaptate nevoilor tale!

Ce tip de bec este de preferat sa alegem ? Prezenta inca pe piata a neonului inseamna ca este utilizat in diferite industrii, in general pentru ca lumina emisa este mai calda si mai suportabila ochiului uman spre deosebire de becurile incandescente sau cu halogen. Unele modele de becuri led au fost create la aceleasi dimensiuni ca becurile incandescente, tocmai pentru a le inlocui cu succes. Tubul neon led are o durata de viata de pana 50 000 de ore, la fel de mare ca un bec led Philips si de pana la 50 de ori mai mare decat becurile clasice.

Achizitionati intotdeauna corpuri de iluminat adecvate camerei pentru ca experienta sa fie una placuta, iar camera sa fie personalizata in functie de dorintele voastre. Corpurile de iluminat de pe site-ul Euro Vial Lighting au o calitate ireprosabila si creaza un decor intim si prietenos.