Avantajele inchirierilor auto, explicate de specialistii vag24.ro

vag24.ro

Domeniul inchirierilor auto pare sa fie din ce in ce mai infloritor, iar explicatia consta intr-o serie de avantaje de care beneficiaza cei care aleg asemenea servicii. Mai multe lamuriri am obtinut consultandu-ne cu reprezentantii unei renumite companii care ofera servicii de inchirieri auto Cluj – www.vag24.ro.

De ce e mai avantajos sa inchiriezi?

Motivele sunt numeroase si diverse, dupa cum mentioneaza si cei de la vag24.ro. Oricine isi doreste sa aiba maximum de mobilitate, confort si siguranta in orice deplasare. Inchirierile auto reprezinta raspunsul ideal in acest caz, intrucat serviciile au cateva caracteristici avantajoase.

  1. Preturile sunt accesibile pentru orice buzunar

Contrar ideii conform careia a inchiria un autoturism presupune o cheltuiala mult prea mare, serviciile de rent a car au preturi chiar accesibile. La vag24.ro, spre exemplu, acestea pornesc de la minim 18 euro / zi, cu TVA inclus. Probabil unii considera mare si acest tarif, insa nu tin cont de un fapt: pretul include rovinieta, asigurarea RCA si asistenta rutiera.

A circula cu autoturismul personal poate fi considerat mai avantajos, însă dacă se trage linie și se adună toate costurile implicate, există mari șanse ca închirierea să fie mai rentabilă.

  1. Optiuni diverse

Pentru fiecare calatorie, pentru fiecare deplasare exista anumite nevoi specifice. In cazul unei calatorii in interes de serviciu, apare necesitatea unui vehicul compact, care sa ajute detinatorul din punct de vedere al deplasarilor in marile aglomeratii urbane. De asemenea, poate fi vorba despre nevoia de a crea o buna impresie in momentul intalnirii cu diversi parteneri si colaboratori, caz in care un autoturism inchiriat din clasa lux poate fi cea mai buna optiune.

Pentru o calatorie in interes personal, poate fi vorba despre nevoia de spatiu extra pentru bagaje, de locuri suficiente ori de vehicule care sa se comporte bine chiar si in conditiile unor drumuri mai accidentate.

Avand in vedere faptul ca rareori toate aceste conditii pot fi indeplinite de un autoturism proprietate personala, inchirierea unuia poate multumi orice nevoie.

  1. Mobilitate sporita si confort

Intrucat nimeni nu isi doreste sa depinda de un program fix precum cel al mijloacelor de transport in comun ori sa negocieze cu taximetristii intr-un oras nou, alternativa inchirierii auto vine ca o solutie salvatoare.

Fara constrangeri legate de timp, in deplin confort, orice beneficiar poate sa ajunga astfel la destinatie in propriul sau ritm.

Acestea ar fi doar cateva dintre atuurile care recomanda inchirierile auto, dupa cum mentioneaza si cei de la vag24.ro. Daca se pluseaza si cu servicii extra, precum predare/preluare din locatii diverse fara costuri suplimentare, cu siguranta alternativa rent a car devine mult mai atractiva.

Indiferent daca se planuieste o excursie in interes personal, un concediu sau o vacanta ori daca deplasarea este efectuata in interes de serviciu, alternativa inchirierii pare sa fie o optiune la indemana oricui. Se evita astfel disconfortul de a apela la mijloacele de transport public, se obtine un plus de mobilitate si toate acestea la costuri avantajoase. Pentru mai multe detalii despre serviciile de inchirieri, cei interesati pot consulta chiar site-ul celor care ne-au prezentat si avantajele de mai sus: vag24.ro.