Avantajele cursurilor de limba engleza pentru copii

Cunoasterea limbii engleze a devenit o cerinta indispensabila intr-un CV, iar multi dintre parinti stiu acest lucru, motiv pentru care incearca sa faca tot ce este posibil pentru ca micutul lor sa isi insuseasca cat mai repede cunostintele si vocabularul limbii engleze.

Increderea in faptul ca un copil poate sa capete abilitatea de a fi bilingv de mic doar cu ajutorul orelor de clasa este una gresita. In primul rand, la scoala, in primii ani, accentul nu o sa cada pe o limba straina, ci pe cu totul alte materii si de asemenea, nici nu se urmareste atingerea unui nivel prea avansat. In cadrul orelor de clasa, se poate vorbi de un studiu lejer si uneori, chiar superficial, intrucat nici copilul nu va prezenta o suficienta motivatie sa faca performanta la acest capitol.

In acest context, necesitatea orelor particulare in cadrul unui centru destinat studierii limbii engleze, cum este Docentisimo devine o misiune obligatorie pentru orice parinte care isi doreste sa ii asigure propriului copil cat mai multe oportunitati din punct de vedere profesional. Iata, asadar, care sunt toate avantajele pe care le aduce urmarea unui astfel de curs!

Economisirea de timp si energie

Cu cat procesul de invatare va incepe mai devreme, cu atat rezultatele sunt mai evidente, efortul redus considerabil, iar cunostintele mult mai solide. Copiii au capacitatea de a asimila notiunile noi mult mai rapid decat adultii, astfel ca cel mic poate parcurge pasi mari si etape importante intr-un timp mai scurt.

Orice copil va fi recunoscator in viitor parintelui care a incercat sa ia cea mai buna decizie pentru el, deoarece in cele din urma, se va observa diferenta radicala intre cel care a studiat suplimentar cu ajutorul unor cursuri specializate si cel care a invatat doar in cadrul orelor de la scoala.

Controlarea progreselor

Avand in vedere faptul ca un curs de limba engleza in centrul Docentisimo  se desfasoara cu un grup format din maxim 6 cursanti, atentia profesorului va fi una sporita pentru fiecare in parte. Astfel, poate oferi explicatii mai clare si adaptate fiecarui copil, iar cel mai important este ca ii va putea controla progresul fiecaruia in parte. Cu ajutorul unor exercitii si a testarilor si evaluarilor, profesorul va reusi sa analizeze modul in care au evoluat cursantii si astfel sa se ocupe de fiecare detaliu sau aspect cu care a ramas in urma vreunul dintre acestia.

Mai multa socializare

Este recomandat ca un copil sa ia contact cu grupuri mai mari de copii cu care sa interactioneze si cu care sa isi gaseasca pasiuni comune. In cadrul cursurilor private de limba engleza, pe langa materia propriu-zisa ce formeaza obiectul studiului, atat copiii cat si adolescentii pot inchega relatii cu cei care sunt de varste similare. Metodica permite participarea interactiva intr-o mai mare proportie decat in structurile clasice de invatamant.

 Certificarea lingvistica

O constributie importanta pe care o aduc aceste cursuri consta in faptul ca cei mai silitori pot obtine performanta. Pot aplica la cele mai importante examene ce atesta nivelul de pregatire la limba engleza, cele de tip Cambridge.

Cu ajutorul unei diplome Cambridge, pot sa apara nenumarate oportunitati in viata unei persoane, din punct de vedere profesional, intrucat este cea mai importanta dovada la nivel mondial, privind certificarea cunostintelor.

 

Cursurile care se ofera la Docentisimo in Bucuresti nu sunt dedicate doar copiilor. Exista ore de curs destinate si adultilor care au realizat importanta cunosterii limbii engleze sau pur si simplu, cerintele din domeniul profesional au impus acest lucru.