Avantajele caselor mici cu mansarda – proiecte de la Smart Home Concept

Casele cu mansarda au cunoscut in ultimul timp un nivel inalt de popularitate. O asemenea tendinta isi merita laudele. Casele mici cu mansarda se dovedesc a fi practice, bine optimizate ca spatiu si in acelasi timp functionale.

Ce este mansarda? O buna perioada de timp, intreg acoperisul  era utilizat doar pentru depozitarea obiectelor mai rar folosite. Astazi, stilul modern care presupune utilizarea spatiului eficient aduce in vedere proiectarea unui spatiu numit mansarda.

Asadar, mansarda este o portiune inferioara acoperisului, care poate fi utilizata cu eficienta maxima. Cu ajutorul unor specialisti in domeniul proiectarii, asa cum sunt cei de la Smart Home Concept, acel spatiu poate deveni un loc perfect locuibil si confortabil in orice anotimp.

Pentru cei interesati de proiecte case mici cu mansarda, echipa de la Smart Home Concept pune la dispozitie modele concepute in mod inedit si eficient.

In proiectele din catalog sunt permise modificari, in functie de cerintele personalizate ale fiecarui client. Mai mult decat atat, serviciile disponibile acopera o gama variate de cerinte care vizeaza constructia unei locuinte. Dintre acestea, se enumera: consultanta tehnica in arhitectura, obtinerea certificatelor de urbanism, amenajare interioara, urmarirea pe santier si expertizele tehnice.

Avantajele caselor cu mansarda

  1. Izolarea suplimentara

Aerul, frigul si umiditatea patrund frecvent prin gaurile din acoperis. Daca o casa este prevazuta cu mansarda, aceste fisuri sunt automat vizate si acoperite. Prin urmare, vor fi imbunatatite conditiile termice ale casei tale.

  1. Spatiu

In acele proiecte vizand case mici cu mansarda, cei de la Smart Home Concept au combinat avantajele economice cu cele practice.

Costurile pentru o casa de dimensiuni mai mici sunt reduse in mod semnificativ. Acest lucru este observabil atat in ceea ce priveste constructia initiala, cat si in platile impuse de impozitele ulterioare.

3.Valoare estetica

Casele mici cu mansarda sunt cochete. Mansarda poate fi locul ideal de petrecere a timpului alaturi de familie in zilele ploiose. In proiectele case mici cu mansarda ale agentiei specificate anterior este inclus si serviciul de design interior. Astfel, aceasta poate fi amenajata intr-un stil cozy, in functie de preferinte.

Ca un exemplu, proiectul pentru casa cu parter si mansarda numarul SHC03 este ideal pentru loturile de teren inguste. Atat parterul, cat si mansarda presupun amenajarea dormitoarelor.

Este o casa ideala pentru familiile cu doi copii, mansarda fiind conceputa cu doua dormitoare separate. Dormitorul matrimonial se regaseste la parter. Mai mult decat atat, fiecare nivel este prevazut cu baie.

Camerele de la parter sunt amenajate in asa fel incat spatiul sa fie optimizat. Astfel, acest proiect prevede camere precum: camera tehnica pentru centrala, un dormitor, un dormitor/birou, baie, bucatarie, vestibul si nu in ultimul rand o camera de zi.

Mansarda este perfecta pentru copii. Cele doua dormitoare separate, baia si dressing-ul permit organizarea optima a tuturor necesitatilor celor mici.

 

Casele mici proiectate cu mansarda alcatuiesc avantaje asemanatoare. Acestea se refera in special la ideea de reducere a spatiului si a costurilor implicite – optimizarea fiind totusi un punct de reper. Diferentele dintre proiecte reflecta cerintele actuale ce vizeaza stilurile si dimensiunile terenului unde va fi construita casa. Pentru cei interesati de un proiect de casa cu mansarda, detaliile in ceea ce priveste serviciile si planurile realizate integral, le regasesc pe smarthomeconcept.ro.