Avantaje oferite modelelor la Luxury Studio

luxurystudio.ro

Controversat dar si cautat, jobul de model in videochat presupune o serie de avantaje ce nu pot fi trecute prea usor cu vederea. De departe castigurile sunt cele care atrag cel mai mult, insa exista numeroase alte aspecte care fac din acest job o atractie pentru tot mai multe tinere.

Luxury Studio, un cunoscut studio de videochat din Bucuresti, prezinta cateva dintre aceste avantaje chiar in cadrul site-ului oficial luxurystudio.ro.

Plata la zi – desi poate sa para surprinzator, modelele angajate in cadrul acestui studio pot sa aleaga sa fie platite la zi. Seriozitatea si respectul fata de colaboratoare devin astfel dovedite, iar castigurile nu sunt nici pe departe de ignorat. Dupa cum se mentioneaza si in cadrul site-ului, este vorba despre castiguri medii situate intre 1500 si 3000 dolari lunar, insa sumele pot depasi chiar si 10.000 dolari castigati intr-o luna, daca vorbim despre modelele de top ale studioului.

Confidentialitate maxima. Discretia este garantata in cadrul Luxury Studio, modelele avand posibilitatea de a alege sa converseze cu cine doresc, pe ce platforme sa fie vizibile, etc., avand de fiecare data certitudinea ca identitatea le este protejata.

Legalitate deplina. Desi exista numeroase controverse asociate cu acest domeniu de activitate, cele interesate nu trebuie sa isi faca griji din punct de vedere al legalitatii. Studiourile care se respecta si care isi respecta la randul lor colaboratoarele functioneaza in legalitate deplina, Luxury Studio fiind un reper in acest sens.

Flexibilitate din punct de vedere al programului de lucru. Pentru ca fiecare model in parte sa aiba posibilitatea de a imbina armonios viata profesionala cu ceea ce tine de sfera strict personala, la Luxury Studio exista posibilitatea de a alege turele de munca si zilele in care se lucreaza in functie de propriile preferinte. Modelele pot astfel sa isi gestioneze timpul dupa bunul plac, fara sa fie nevoite sa faca vreun compromis.

Conditii de lux. Modelele Luxury Studio au parte de conditii de top, dupa cum spune chiar si numele studioului. Aparatura este performanta, camerele sunt amenajate elegant si cu mult bun gust si totul este facut pentru confortul si starea de bine a modelelor.

Un alt element ce merita mentionat si care contribuie considerabil la succesul modelelor este reprezentat de echipa dedicata in totalitate acestora. De la asistenti IT pana la make-up artisti, de la fotografi pana la traineri, profesionistii Luxury Studio sustin modelele din toate punctele de vedere.

Surprinzator sau nu, cerintele pentru angajare nu sunt deloc restrictive. Doritoarele trebuie sa aiba implinita varsta majoratului si sa aiba cunostinte de limba engleza – nu neaparat avansate, ci suficiente pentru a putea purta o conversatie. De restul aspectelor se ocupa ulterior echipa Luxury, care prin training, cursuri si recomandari aduc o contributie insemnata la succesul modelelor.

Cu toate aceste ingrediente, Luxury Studio poate reprezenta o veritabila rampa de lansare pentru tinerele interesate de a obtine independenta financiara atat de mult ravnita. Mai multe detalii pot fi aflate contactand direct reprezentantii studioului – datele complete se gasesc pe luxurystudio.ro.