fbpx

Avantaje incarcare / descarcare nave Port Constanta

Portul Constanta ofera foarte multe avantaje, atat pentru incarcare / descarcare nave, cat si pentru depozitarea containerelor sau marfurilor vrac. Socep va pune la dispozitie conexiuni optime cu toate modurile de transport, terminal de containere si marfuri vrac si in plus depozite acoperite. Inca de la inventarea containerului pana astazi, a generat economie de scara si astfel a luat amploare aceasta activitate si este din ce in ce mai populara. Eficienta transportului maritim este vizibila, de accea tehnologia de transport si de logistica in Portul Constanta s-a dezvoltat atat de mult.

Suntem un punct de referinta in acest domeniu si ne dorim sa ramanem la fel de impoeranti pentru aceasta industrie, pentru clientii nostri si chiar pentru angajati. Dezvoltam, investim, modernizam constant, atat facilitatile cat si parcul de masini, serviciile si beneficiile. Va oferim conexiuni optime atat pentru masini cat si pentru CFR, pentru terminalul containere oferim acces la 5 linii CFR, iar pentru terminalul de marfuri generale, oferim acces la 7 linii CFR. La Socep ai parte de posibilitati pentru operarea oricarui tip de nava. Ai nevoie de un serviciu de manipulare containere in Portul Constanta? Te asteptam la sediul Socep!

Bazandu-se pe experienta dobandita de-a lungul anilor, compania poate imbunatati in permanenta sistemul de operare pentru a obtine o productivitate mai mare, o durata de functionare mai scurta a navei si o manipulare fara daune.