Avantaje de care poti beneficia lasand masina intr-o parcare privata din Otopeni

parcare privata otopeni

Persoanele care urmeaza sa plece intr-o calatorie mai lunga si au nevoie de un loc de parcare in care masina sa ramana in perfecta siguranta pana la intoarcere, pot apela la servicii de parcare pe termen lung in Otopeni. Masina va ramane intr-o parcare privata de langa aeroportul Otopeni si in momentul in care proprietarul revine in tara o poate prelua de acolo. Datorita numeroaselor avantaje ale acestui serviciu, aceasta parcare privata este foarte apreciata de un numar urias de utilizatori.

Supraveghere video permanenta

Masina este in perfecta siguranta deoarece este supravegheata in permanenta. Se ofera acces non stop la serviciul de monitorizare video al companiei fiecarui client. Conexiunea se realizeaza de pe orice dispozitiv care este conectat la internet si in mod suplimentar se ofera si un agent de securitate care este prezent la fata locului tot timpul. Acest avantaj este apreciat in special de persoanele care tin foarte mult la autoturismele lor. Clientii au posibilitatea de a vedea la orice ora starea autoturismului si pot semnala eventualele probleme pe care le observa.

Transferul gratuit la aeroport

Se ofera transport gratuit din parcare si pana la aeroport, dar si de la aeroport inapot cu un microbuz din flota companiei care detine parcarea. Transportul are loc individual, fiecare client avand intimitate. In momentul intoarcerii, un reprezentant al companiei asteapta clientul in aeroport detinand o tableta cu numele acestuia pentru identificare, si conduce clientul la sediu de unde isi poate ridica masina.

Locuri de parcare aproape de aeroportul Otopeni

Parcarea platita se afla la doar 0.8 km de aeroport si se ofera transport de la aeroport sau pana la aeroport. Transferurile au loc rapid si individual, iar serviciile sunt orientate spre avantajul clientului. Se pune mare accent pe economia de timp pe care toti o cauta si, de aceea, inca de la momentul parcarii si pana la sosirea in zona de Plecari a aeroportului se fac doar 10 minute cel mult.

Plata cash sau card

Plata se poate face atat cash, cat si cu cardul, iar clientul trebuie doar sa bifeze optiunea dorita in momentul in care completeaza formularul de inchiriere.

Preturi stabilite pe zi, fara costuri ascunse

Preturile pentru parcare se exprima clar in Lei pe zi, tinand cont de perioada. Nu exista costuri ascunse. Se ofera servicii de cea mai buna calitate, iar recenziile primite demonstreaza exact acest lucru.

In pret este inclus si costul pentru transferul in si din aeroport, precum si monitorizarea parcarii, accesul la sistemul de securitate si informatiile non stop.

Apelarea la parcarea platita https://park4fly.ro/ este cea mai buna solutie pentru persoanele care nu au incredere sa isi lase autoturismul in fata blocului cat timp sunt plecate sau care vor sa se miste rapid de la aeroport la masina, fara sa fie nevoie sa sune la un taxi sau sa apeleze la mijloacele de transport in comun.