Avant Consulting devine reprezentant al Partners In Leadership in Romania

15 septembrie 2015

Avant Consulting si Partners In Leadership au semnat acordul pentru reprezentarea si furnizarea serviciilor de Accountability Training si Culture Change pe piata din Romania.

Trainingul de Accountability creat de Roger Connors si Thomas Smith, autorii bestsellerelor din New York Times, este un program pentru dezvoltarea liderilor si imbunatatirea rezultatelor-cheie, bazat pe trei linii de formare esentiale in Accountability: SelfTrack, CultureTrack si OthersTrack.

Aparut in urma mai multor ani de cercetare, Trainingul de Accountability oferit de PIL are la baza trei programe inovative de instruire:

The Self Track Training
Permite persoanelor sa se pozitioneze desupra circumstantelor si sa demonstreze leadership-ul necesar pentru atingerea rezultatelor-cheie.
The Culture Training
Accelereaza tranzitia catre “A Culture of Accountability”, astfel incat persoanele din toate departamentele organizatiei sa gandeasca si sa actioneze intr-o maniera specifica, necesara atingerii rezultatelor-cheie organizationale.
The Others Track Training
Instruieste participantii sa ii mentina pe cei din jurul lor accountable pentru rezultatele pozitive obtinute printr-o metoda ce va duce la implinirea cu succes a asteptarilor.

Partners In Leadership este liderul mondial in domeniul serviciilor de Accountability Training ce beneficiaza de un succes si rezultate remarcabile in crearea de Accountability la fiecare nivel al organizatiei. Milioane de participanti din peste 50 de tari au beneficiat de aceste programe, inclusiv multe din marile companii prezente in Dow Jones Industrial Average si Fortune 50. Clientii Partners In Leadership utilizeaza principiile de Accountability pentru a obtine obiective organizationale cheie precum cresterea veniturilor si a profitabilitatii, reducerea costurilor si implementarea cu succes a initiativelor organizatiei.

Avant Consulting este Reprezentanul Exclusiv in Romania al Partners In Leadership. Prezenti de peste 10 ani pe piata de consultanta business din Romania, oferim servicii de analiza si training specifice fiecarui business, si intocmirea planurilor de follow-up si actiune pentru fiecare client in parte. Serviciile oferite se bazeaza pe cele mai bune practici de business si competente de tehnologie, venind in sprijinul companiilor prin Solutii creative si Operatiuni eficiente.

Curricula programelor de Accountability oferita prin intermediul companiei Avant Consulting este disponibila pentru prima data in Romania, incepand din luna septembrie 2015.

Pentru intrebari si informatii despre cele trei programe de training in Accountability pentru companii multinationale sau pentru oportunitati de parteneriat va rugam sa ne contactati.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram