fbpx

Avanseaza in cariera rapid prin absolvirea unui CURS DPO!

Inscrie-te acum la un curs DPO profesional

Curs DPO (Ofiter pentru protectia datelor) este autorizat de ANC (Agentia Nationala de Calificare) si este potrivit pentru persoanele care doresc sa serveasca drept ofiteri pentru protectia datelor cu caracter personal in diferite companii si organizatii.

Acest curs se bazeaza pe modificarile din Regulamentul 679 al Uniunii Europene din 2016 (adica reglementarile privind protectia datelor cu caracter personal). GDPR se aplica intregii Uniunii Europene incepand cu 25 mai 2018, dar se aplica si altor tari care utilizeaza datele personale ale cetatenilor UE.
curs dpo
Professionals Business Knowledge Society ofera cursuri specializate DPO pentru cei care doresc sa ocupe functiile mentionate mai sus. Echipa lor este formata din profesionisti din mai multe domenii ale pietei fortei de munca, avand ca scop sa ajute angajatii dvs. sa isi imbogateasca in mod semnificativ cunostintele si sa isi imbunatateasca activitatile de lucru.

Cum poate ajuta o serie de cursuri de responsabil cu protectia datelor?

Acestea va vor ajuta sa va ghidati afacerea printr-o metoda noua si sofisticata de monitorizare a confidentialitatii. Acesta trebuie sa includa subiecte, de la resurse umane, drept, structura companiei si planificarea afacerii, pana la continutul si structura site-ului web. De fapt, avand in vedere acest fapt, proiectarea bazelor de date, infrastructura IT si securitatea IT sunt elemente la fel de importante.

Pentru a va proteja interesele in cazul unei incalcari, acestea trebuie sa functioneze fara niciun conflict de interese in cadrul organizatiei dvs. Cei care au participat la Curs DPO de responsabil cu protectia datelor devin, prin urmare, „organisme de reglementare” care actioneaza in numele intereselor persoanei vizate, mai degraba decat interesele organizatiei dvs.

Prin urmare, al doilea motiv poate fi considerat o polita de „asigurare”, care, la randul sau, va fi eficienta in doua moduri. Incepand cu aproape anumite cerinte, orice asigurare reala cu care veniti este probabil necesara pentru a dovedi conformitatea cu reglementarile actuale privind confidentialitatea datelor cu caracter personal. Prin urmare, sunt necesare cateva cursuri pentru ofiterii de protectie a datelor.

Intra acum pe site-ul celor de la Training Professionals si inscrie-te la un curs DPO!