Automobilul tau are nevoie de reparatii? Service ul Mercedes Benz Oprean iti vine in ajutor

Poate fi destul de dificil sa gasesti in zilele noastre un service auto care sa lucreze cu piese si echipamente originale si care sa realizeze lucrari de calitate. De aceea, trebuie sa te asiguri ca cei la care ai reparat pentru a-ti repara masina marca Mercedes-Benz sunt adevarati experti in domeniul lor. Compania Oprean ofera reparatii de inalta calitate in cadrul service-ului auto autorizat, venind astfel cu cele mai bune solutii pentru ca masina ta sa revina in scurt timp la starea de buna functionare!

Inca de la primul model aparut al marcii Mercedes-Benz (in anul 1928) soferii au putut observa eleganta si rezistenta acestor autovehicule. Din ce in ce mai multe persoane care poseda un permis auto si isi doresc o noua masina aleg marca Mercedes-Benz datorita calitatii superioare oferite prin structura, design, dotari etc.(numai in anul 2010, vanzarile Mercedes-Benz au crescut cu 15%).

In primul rand, service-ul auto pentru autoturisme si autovehicule comerciale marca Mercedes-Benz a fost infiintat pentru a mentine in stare perfecta propriile autovehicule utilizate de catre firma Oprean. Un adevarat lider doreste ce este mai bun pentru firma sa si pentru clientii tai, astfel incat poti apela cu incredere la serviciile oferite de firma noastra.

Printre serviciile oferite, se numara si:

  • Reparatii mecanice
  • Reparatii electrice
  • Tinichigerie
  • Vopsitorie

Indiferent de tipul de autovehicul pe care il detii (atata timp cat este marca Mercedes-Benz) si de tipul lucrarii pe care o doresti efectuata, service-ul auto Oprean va utilize tehnologii de ultima generatie, si anume aparate si echipamente aduse special din Germania. Cum nimic nu se compara cu calitatea nemteasca, am ales sa urmam structurile utilizate de catre constructii experti auto din Germania.

Cu toate ca scopul initial al service-ului a fost mentinerea intr-o stare buna a propriei flote, Oprean a decis sa le acorde ajutorul si celorlalti detinatori ai autovehiculelor marca Mercedes-Benz, oferindu-le astfel lucrari durabile, realizate cu ajutorul echipamentelor de calitate. Pe langa partea tehnica, eficienta serviciilor de reparatii este redata si de echipa de ingineri si tehnicieni nemti, ale caror calitati (experienta in domeniu, profesionalism) vor fi utilizate pentru a-ti face masina ca noua.

Societatea Oprean isi are sediul in Sebes si are ca scop principal trasportul intern si extern, inclusive transportul riveran. Parcul auto al societatii cuprinde o gama vasta de autovehicule, potrivite pentru trasnportul diverselor tipuri de marfa:

  • 85 de trailere destinate trasnportului de haine
  • 65 de trailere utilizate in transportul marfurilor ce au nevoie de temperatura controlata
  • 10 prelate destinate industriei auto
  • 28 de camioane de tipul road-train
  • 21 de camioane ce au tonajul de 7.5 tone

Vrei sa ai parte de cele mai bune servicii auto cand vine vorba de reparatia autovehiculului tau? Alege service-ul auto Mercedes-Benz Oprean! Pentru a obtine mai multe informatii, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos:

SC OPREAN SRL, date de contact:

Adresa: Str Depozitelor, Nr 2, Sebes, Alba

Mobil: 0742 153 127 sau 0745 128 218

Nr. de telefon: 0258 734 510

Fax: 0358 401 002

Adresa de e-mail: oprean@oprean.ro