Automatic Gearbox te pune din nou la drum!

Unitatea de service auto SC Automatic Gearbox SRL s-a specializat in ultimii ani pe reparatii cutii automate ca urmare a unei acute lipse de mecanici cu expertiza pe astfel de reparatii. Cutia de viteze a oricarei masini reprezinta piesa esentiala pentru buna functionare a masinii si o defectiune aparuta la cutia de viteze te poate trage pe dreapta in orice moment. Ei bine, tocmai aici intervin specialistii de la Automatic Gearbox si sunt gata in orice moment sa te puna din nou la drum oferind o paleta diversificata de servicii in materie de reparatii cutii automate.

O cutie de viteza automata este mult mai complexa decat o cutie de viteza manuala. Prin urmare, solutionarea oricarei defectiuni aparuta la o cutie de viteze automata trebuie facuta de un specialist in acest domeniu pentru a avea garantia faptului ca aceasta cutie de viteze functioneaza optim.

La Automatic Gearbox vei beneficia de servicii de calitate si de o echipa ce ofera cel mai ridicat nivel de profesionalism. Indiferent daca ai nevoie de servicii de diagnoza, de montaj sau de reparatii cutii automate, echipa Automatic Gearbox detine peste 20 de ani de experienta in domeniul cutiilor de viteze, avand astfel pregatirea tehnica necesara pentru orice defectiune.

SC Automatic Gearbox SRL este o firma autorizata de catre Registrul Auto Roman (RAR) care colaboreaza cu cei mai importanti furnizori si parteneri de piese auto din intreaga lume. Astfel, la Automatic Gearbox ne dorim sa oferim clientilor servicii de cea mai buna calitate, dar si garantia unor piese de schimb originale. Pentru a evita probleme grave la cutia de viteze automata, este indicat sa efectuezi periodic o revizie a acesteia.

Totusi, in situatiile neplacute in care cutia de viteze automata s-a defectat si ai nevoie de reparatii cutii automate nu ezita sa apelezi la unitatea noastra de service. Pentru serviciile de diagnoza nu ai nevoie de o programare si aceste servicii sunt gratuite. In functie de problema identificata de mecanicii nostri, vom incerca reconditionarea pieselor uzate si doar in cazul in care acest lucru nu este posibil vom trece la inlocuirea pieselor cu unele noi-noute si originale.

La Automatic Gearbox timpul de rezolvare a unei defectiuni dureaza aproximativ 24 de ore, mecanicii depunand toate eforturile pentru a te pune din nou la drum cat mai repede posibil.Datorita faptului ca la Automatic Gearbox oferim o gama numeroasa si diversificata de servicii in tot ceea ce inseamna reparatii cutii automate, te asteptam pe site-ul nostru la www.reparatiecutieautomata.ro pentru mai multe detalii.

La Automatic Gearbox depunem toate eforturile pentru a solutiona cat mai rapid, eficient si la cele mai inalte standarde de calitate toate exigentele clientilor. Tocmai de aceea oferim asistenta non-stop la telefon 0732 125 544. Indiferent de marca masinii si de tara de provenienta, Automatic Gearbox este gata sa iti ofere servicii complete in reparatii cutii automate.

Profesionistii de la Automatic Gearbox sunt pregatiti in orice moment sa identifice problema aparuta la cutia de viteze automata, sa realizeze un raport detaliat si ulterior sa ofere acele reparatii cutii automate necesare pentru a te pune din nou la drum.