Reparatii cutii automate – din nou in functiune !

Cutiile automate oferă o gamă largă de beneficii pentru o varietate de industrii. Dar toate industriile au un lucru în comun –  reparatii cutii automate. Atunci când aveti nevoie de reparații, este important să alegeți un partener cu experiență care să vă aducă repede în funcțiune.

Reparatii cutii automate au o vasta experiență în domeniul reparații cutii automate în mai multe industrii. Când întâmpinați zgomot excesiv, vibrații, scurgeri sau contaminări, tehnicienii noștri oferă servicii rapide și locale.

Repararea cutiei automate:

Industrii diferite, cum ar fi fabricile de ciment, fabricile de hârtie și industria petrochimică, necesită cutii automate cu cuplu ridicat, care pot oferi performanțe continue și fără zgomot. De exemplu, industriile de ciment necesită cutii automate cu cuplu mare care produc și înmulțesc producția. Diferite tipuri de mașini sunt utilizate pentru distilare, lubrifiere și generare de energie. Nivelurile de durabilitate și de toleranță trebuie să fie proiectate în mod special ținând cont de performanța dorită. Industria centralei electrice necesită utilizarea cutii automate grele pentru generarea, distribuția, transmisia și utilizarea puterii.

Pentru cutiile automate destinate utilizării în industrii precum cele specializate în producția de ciment, hârtie, producția de energie electrică, minerit, prelucrarea produselor alimentare și transportul apei, dimensiunile, formele și capacitatea cuplului variază în funcție de performanțele îmbunătățite.

Unele cutii automate, cum ar fi cutia de viteze conică, sunt destinate transmiterii mișcării și puterii mecanice între axele intersectate. Cutia de viteze, cum ar fi tipul elicoidal, poate fi personalizată. Altele, cum ar fi offsetul și cutiile de viteze planetare, au specificații diferite bazate pe industria în care sunt utilizate.

Diametrul găurii, centrul de angrenare, materialul utilizat și capacitatea cuplului variază de la o aplicare la alta. Cutiile de viteză planetare produc capacitatea maximă de cuplu și sunt utilizate în industria de zahăr, energie electrică și auto, precum și pentru turbinele eoliene.

Tehnicienii cu experiență de la reparatii cutii automate oferă servicii de reparare a unei varietăți de cutii de viteze industriale într-un timp scurt. Cutiile de viteze pot fi reconstruite și personalizate, iar pentru a rezolva problemele cu scripetele motorizate, defectele și scurgerile de etanșare.

Analiza de defecțiuni și examinarea cu vibrații, precum și modificările de implementare pentru a preveni eșecul recurent al cutiilor industriale de transmisie sunt, de asemenea, efectuate. În plus, reparatii cutii automate furnizează atât analize de contaminare la fața locului, precum și servicii legate de probleme legate de benizina, zgomot și scurgere.

Reparatii cutii automate detin o vasta experiență în domeniul reparațiilor cutiilor automate. Nevoile de prelucrare sunt întâmpinate de capacitățile de reparații auto. Deoarece serviciile noastre sunt locale, putem efectua reparații într-un timp foarte scurt. Serviciile de reparare sunt de neegalat în industrie.

Beneficii

Serviciu disponibil pentru toate mărcile și modelele

Capacitate de prelucrare internă

Reconstrucția suprafeței de etanșare cu spray metalic din oțel inoxidabil (mai durabil decât o suprafață nouă)

Repararea jaluzelelor și repararea carcasei rulmenților

Unelte noi de prelucrare a arborilor

Producția de unelte

Tehnicieni pregătiți și cu experiență

Capacități

Repararea scripetelor motorizate

Servicii de analiză a uleiului la fața locului

Analiza corectă pentru a preveni eșecul recurent

Analiza vibrațiilor

Semne de avertizare timpurie a problemelor cutiei de viteze

Zgomot excesiv

Scurgeri majore sau pierderi de lichid

Contaminarea cu ulei