fbpx

Auto hak ro ofera reduceri de pana la 30 pentru gama carligelor de remorcare

Magazinul online Auto-hak.ro lanseaza oferte foarte convenabile pentru carligele de remorcare. Preturile pentru majoritatea produselor din aceasta categorie sunt reduse cu un procent de 30%, iar oferta este vizibila pe site. Ea se aplica fiecarui produs participant la promotie.

Pe Auto-hak clientii pot regasi cea mai diversificata gama din Romania pentru carlige de remorcare, produse ale unor branduri de renume, cum ar fi: Auto-Hak, Galia, Hakpol, Westfalia Automotive si Thule Towing Systems. Carligele de pe site detin omologarile R.A.R. si E.U si au un termen de garantie de 36 de luni.

Livrarea carligelor se face in 24 de ore si este gratuita pentru orice comanda, indiferent de valoarea acesteia. Pe intreg parcursul livrarii comenzilor, este mentinuta o relatie constanta cu clientii, pentru a avea siguranta ca produsele ajung la ei cat mai rapid.

Mai mult decat atat, clientii care plaseaza comenzi pe site au posibilitatea de a beneficia de montaj de calitate in service-uri partenere din peste 25 de orase din Romania.

“Planuim sa ne dezvoltam reteaua de parteneri, colaborand cu si mai multe service-uri auto din toata tara. Ne dorim ca prin acest demers sa venim in sprijinul clientilor, oferindu-le si posibilitatea de a-si monta produsele achizitionate de pe site-ul nostru in service-uri cu personal instruit in acest scop. Astfel, clientii nostri vor beneficia de realizarea unui montaj de calitate, lucru care este extrem de important pentru siguranta lor si a celorlalti conducatori din trafic”, sustine George Dabuleanu, Manager General.

De pe Auto-hak clientii mai pot achizitiona, pe langa carlige de remorcare, kituri electrice si accesorii pentru carlige de remorcare, si scuturi metalice pentru motor sau suporturi pentru biciclete.