Aura Ipate Director General A_BEST participa la intalnirile de business “Meet the WOMAN ” – un proiect Femei in Afaceri

14 noiembrie 2012

In fiecare marti, o data la doua saptamani, Directorul General al Centrului de Limbi Straine A_BEST, Aura Ipate, se alatura femeilor in afaceri din Romania, care isi dau intalnire in cadrul “Meet the WOMAN!”, un proiect de business networking la feminin organizat de Asociatia Femei in Afaceri, care a implinit 3 ani de existenta in luna septembrie 2012.

La editia din aceasta toamna, femeile antreprenor, dar si cele care lucreaza in companii, care participa la evenimentul initiat de Femei in Afaceri, pot afla de la Aura Ipate, atat in cadrul sesiunilor de prezentare, cat si in timpul dedicat business networking-ului, despre provocarile managementului unui centru de limbi straine.

Aura Ipate, managerul brandului A_BEST

Cu o experienta de cinci ani in managementul resurselor umane in zona didactica si opt ani la catedra, Aura Ipate a pus bazele Centrului de Limbi Straine A_BEST in anul 2008.

Directorul A_BEST a pornit la drum cu motivatia de a dezvolta o afacere in care sa poata crede. Astfel, pasiunea pentru limbile straine, dar si dorinta de a promova avantajele multilingvismului in mediul de afaceri au avut ca rezultat infiintarea Centrului de Limbi Straine A_BEST. Deschiderea pe care a aratat-o catre persoanele active, cu initiativa, i-a permis sa reuneasca in jurul ei o echipa de oameni dinamici, motivati, care au contribuit la dezvoltarea centrului. Abilitatile de negociere, tactul dar si buna cooperare cu angajatii s-au concretizat in diversificarea serviciilor lingvistice pe care compania le ofera in prezent. Astfel, Centrul de Limbi Straine A_BEST organizeaza periodic cursuri de limbi straine ce vizeaza atat limbajul general, cat si specializat, precum si cursuri de limba romana pentru expati. De asemenea, compania este acreditata pentru organizarea unor examene cu recunoastere internationala (testari LCCI – International Qualifications from EDI – English for Business, English for Tourism, JETSET; testari ECL), oferind si servicii de traduceri sau interpretariat.

Aura Ipate, Directorul Centrului de Limbi Straine A_BEST a fructificat si calitatea de a fi un manager bilingv, in comunicarea cu partenerii si furnizorii straini, lucru care a dus la o mai buna practica in afacerile internationale. Astfel, in 2012, A_BEST a devenit reprezentantul oficial al Meridian School of English, parte a Tellus Group Ltd, din Marea Britanie, pentru programele English Language Training, Work Experience si English Language Scholarship, putand sa-si trimita cursantii la studiu in Portsmouth sau Plymouth.

Centrul de Limbi Straine A_BEST, la evenimentele „Meet the WOMAN!”

Centrul de Limbi Straine A_BEST este unul dintre partenerii oficiali ai comunitatii Femei in Afaceri. A_BEST sustine proiectul „Meet the WOMAN”, un eveniment care se adreseaza femeilor ce sunt la inceputul vietii profesionale, antreprenoarelor, dar si celor care sunt specialiste intr-un domeniu de activitate.

Evenimentele „Meet the WOMAN!”, organizate de comunitatea Femei in Afaceri, au o frecventa bilunara si ofera, pe parcursul a doua ore de dezbateri, teme de actualitate, branding personal, precum si idei pentru promovarea afacerilor. Evenimentul, care reuneste cateva zeci de participante la fiecare intrunire, ofera ocazia de a face cunostinta cu femei-lider care au obtinut excelenta in profesia lor.

Evenimentul „Meet the WOMAN!” are trei parti distincte, si anume: o sesiune initiala de prezentare a tuturor participantelor, o sesiune dedicata speaker-ului invitat (o femeie-lider in domeniul ei de activitate) si o sesiune finala de business networking.

Mai multe informatii despre proiectul „Meet the WOMAN!”, gasiti aici: http://www.femei-in-afaceri.ro/ro/proiecte/meet-the-woman/409/meet-the-woman-evenimente-de-business-la-feminin

Despre Centrul de Limbi Straine A_BEST:

Centrul de Limbi Straine A_BEST (acreditat LCCI – London Chamber of Commerce and Industry – International Qualifications from EDI, acreditat ECL) este o companie ce furnizeaza servicii lingvistice complete, la standarde internationale: cursuri de limbi straine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba romana pentru expati; testari LCCI; testari ECL; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic in limbi de circulatie internationala; sejururi lingvistice.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram