Au inceput inscrierile la Scoala pentru pacienti editia a 3 a organizata de Asociatia Imunis

3 mai 2017

Asociatia Imunis, dedicata pacientilor diagnosticati cu cancer, prietenilor si rudelor acestora, precum si celor care doresc sa previna aceasta boala, ii indeamna pe pacienti sa vina la scoala! , explica Cosmina Grigore, Presedintele Asociatiei Imunis, fost pacient cu cancer. , a mai adaugat Cosmina Grigore.

Cea de-a treia editie a Scolii pentru pacienti – preventie si vindecare are loc intre 08 si 31 mai 2017, avand doua module pe saptamana (luni si marti de la ora 08:00 la 09:00) si este organizata la Centrul de Medicina Integrativa Quantum Therapy. Modulele sunt special gandite astfel incat fiecare pacient care se pozitioneaza ca supravietuitor sa invete despre principalele categorii care compun abordarea integrativa a cancerului, alaturi de terapiile conventionale (operatie, chimioterapie, hormonoterapie, radioterapie) recomandate de echipa de medici.

Scoala pentru pacienti – preventie si vindecare a debutat in iulie 2016 cu editia de vara – , luna in care Cosmina Grigore a fost diagnosticata cu cancer, mai exact luna in care a aflat ca

La cea de-a treia editie, Asociatia Imunis vine cu informatii noi, specialisti care sa le explice pacientilor anumite procese care trebuie sa aiba loc in corpul lor pentru a se putea declansa vindecarea.

Se va discuta despre importanta testarii genetice si alimentatia antitumorala personalizata; principalele mutatii genetice care permit malignitatea in corp si cum le putem corecta. Stiinta a avansat extraordinar de mult asa ca Cosmina Grigore isi propune ca aceste informatii cheie sa il ajute pe pacient sa se transforme intr-un pacient puternic, capabil sa ia decizii informate in traseul sau de vindecare. “Asa cum pacientii din strainatate beneficiaza de protocoale integrate, din care nutriterapia, anumite teste genetice, suplimente si superalimente fac deja parte, de acelasi lucru vreau sa beneficieze si pacientii de la noi”, a explicat Presedintele Asociatiei Imunis.

Pacientii vor invata de ce "moartea incepe in colon" si cat de important este sa avem un microbiom functional. Cursurile ii invata pe pacienti despre profilul metabolic tumoral si despre detoxifiere - greseli si beneficii - asa cum a invatat Cosmina Grigore din practica sa de Patient Coach cu pacientii diagnosticati. Desigur, nu se vor omite nici nutrientii cheie - cum ar fi seleniul. Pacientii vor invata despre seleniu, pudre functionale, suplimente si superalimente benefice, plante adaptogene, factori antitumorali in spatele carora stau deja o multitudine de studii stiintifice. Vor invata si despre suplimentele pe care pacientii diagnosticati cu cancer trebuie sa le evite - cum ar fi fierul si antioxidantii.

, a mai adaugat Cosmina Grigore despre modulele dedicate vindecarii emotionale.

Andreea Ocak, Emotional Coach al Asociatiei Imunis va fi alaturi de pacienti in modulele dedicate vindecarii emotionale. Iata ce le propune ea pacientilor:
1. SCHIMBAREA PERCEPTIEI ASUPRA BOLII
2. RATIUNEA DE A TRAI – sau identificarea scopurilor in viata
3. DECODAJUL – analizarea evenimentelor traumatizante din viata
4. BUNA INTENTIE A BOLII – identificarea beneficiilor inconstiente aduse de boala
5. ELIBERAREA EMOTIONALA – constientizarea, exprimarea si eliberarea emotiilor traite
6. MAREA IERTARE – pozitivarea evenimentelor negative traite
7. DETASAREA – iesirea din modul

B. Meditatie ghidata pentru iertare si iertare de sine
Scoala pentru pacienti este adresata pacientilor cu cancer si apartinatorilor acestora, precum si celor care vor sa previna aceasta boala. Scoala cuprinde opt module (doua pe saptamana), pe durata unei lunii mai 2017 si se va desfasura la sediul Centrului de Medicina Integrativa Quantum Therapy. Calendarul, orele de incepere precum si alte detalii vor fi transmise participantilor dupa inscriere.

Dr. Ciprian Ene, Medic coordonator al Centrului de Medicina Integrativa Quantum Therapy, specializat in chirurgie generala si medicina cuantica, va vorbi cursantilor despre abordarea integrativa a diagnosticului primit.

Pacientii au la dispozitie si doua optionale:
• Optionalul de Pilates
• Optionalul dedicat retetelor de sucuri si smoothie-uri
Optionalele se vor tine in functie de numarul celor inscrisi si vor avea loc tot la Quantum Therapy.

Pacientii se pot inscrie pana la 5 mai 2017, taxa de participare fiind de 250 ron si se achita integral in contul Asociatiei Imunis - IBAN: RO67RNCB0087151460880001, BCR Sucursala Pantelimon, cu confirmare pe adresa [email protected].

Despre Cosmina Grigore -
Diagnosticata cu cancer in 2013, a invatat enorm de multe prin prisma acestui diagnostic, s-a certificat ca Tehnician Nutritionist si instructor de Pilates, a devenit primul Patient Coach (Consultant pentru pacienti) din Romania si discuta zilnic cu pacientii diagnosticati cu cancer, dar si cu alte afectiuni. A urmat cursuri de Nutrigenomica si Nutrigenetica pentru a-i putea ajuta pe pacienti sa afle mai multe informatii despre predispozitiile genetice si cauzele bolii lor. Rezultatele obtinute o motiveaza sa continue studiul in domeniul nutriterapiei in oncologie, dar mai ales motivarea si antrenarea pacientilor in traseul lor spre vindecare.
Din 2015 a lansat caravana Noul Pacient cu Cancer – o serie de seminarii dedicate pacientilor cu cancer, familiilor si prietenilor acestora, precum si celor care vor sa previna aceasta boala. Caravana a ajuns pana acum in Bucuresti, Constanta, Oradea, Timisoara, Zalau, Buzau, Alexandria. Din 2016 este si Presedinte fondator al Asociatiei Imunis in cadrul careia continua sa dezvolte programe menite sa ii ajute pe pacienti. Din iulie 2016 a lansat Scoala pentru Preventie si Vindecare (editia din iulie sub denumirea ”Cancerul nu ia vacanta”). In cadrul Galei Femeia Anului organizata de Revista Avantaje, Cosmina Grigore a primit premiul Femeia Anului la categoria , premiu care a motivat-o si responsabilizat-o in demersurile intreprinse.

Despre Centrul de Medicina Quantum Therapy -
Iin cadrul Centrului de Medicina Integrativa echipa coordonata de Dr. Ciprian Ene ofera diferite variante de tratament natural, in functie de dezechilibrele depistate, cu o monitorizare atenta a evolutiei fiecarui pacient. Consideram ca aceasta este calea pe care trebuie sa o urmeze medicina moderna, desi principiul conform caruia a fost enuntat inca din antichitate. Cercetarile medicale de ultima ora nu fac altceva decat sa confirme eficienta si tolerabilitatea crescuta a tratamentelor integrative si individualizate.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram